Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in

Byggprojektledare – ett yrke för dig?

4 mar 2021

Vill du ha ett omväxlande arbete där du driver och leder projekt specifika för fastighetsbranschen? Som projektledare inom bygg och fastighet är möjligheterna stora.

Det byggs mer än någonsin och med modern teknik och innovation behövs ny kunskap vilket medför en ökad efterfrågan på kvalificerade byggprojektledare.

Utbildning till Byggprojektledare
Med Newtons distansutbildning Diplomerad Projektledare Bygg/Fastighet får du kunskap om verktyg och metoder för att leverera resultat i branschspecifika projekt. Efter tre månader är du examinerad och kan bland annat använda olika projektmodeller, leda projekt samt arbeta med projektuppföljning. Utbildningen ger en bra grund för att klara PMI- och IPMA-certifiering.

Ett värdefullt kontaktnät
Utbildningens pedagogiskt skickliga föreläsare och lärare med dokumenterad ämneskompetens borgar för hög kvalitet. Du får också möjligheter att knyta kontakter och dela erfarenheter med andra kursdeltagare som alla verkar inom branschen. Med det nya distansupplägget kan du få ett kontaktnät som spänner över hela landet.

Kort om utbildningens upplägg

  • Tre månaders distansstudier på deltid (kan därför kombineras med heltidsarbete)
  • Lärarledd undervisning 1 gång per vecka
  • 60 timmar varav 48 timmar är lärarledda
  • Självstudietid tillkommer
  • Projektarbete/praktikfall bedrivs parallellt med övriga studier
  • Kurslitteratur ingår i avgiften

Kontakta utbildningsrådgivare på Newton: utbildning@newton.se

Välkommen med din ansökan!