En yrkeshögskoleutbildning kan vara ditt livs investering

31 mar 2020

Med en yrkeshögskoleutbildning får du kunskaper och färdigheter som svarar mot ett verkligt behov på arbetsmarknaden. På två år kan du bli en av de mest eftertraktade personerna på arbetsmarknaden där du har en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i ryggen och där du har möjligheter att, direkt efter avslutade studier, få jobb.

Varför YH-utbildningar?
Många undrar vad som skiljer en yrkeshögskoleutbildning från andra utbildningsformer. En av de största skillnaderna de praktiska inslagen i utbildningen, även kallade LIA-perioder. Newtons LIA-perioder varierar mellan 10 – 12 veckor beroende på utbildning, dessutom har varje utbildning minst 2 separata praktikperioder. Praktikperioderna är en perfekt rekryteringsplattform där du som studerar inte bara får omvandla dina teoretiska kunskaper till praktiska färdigheter, du får också möjligheten att knyta kontakter i arbetslivet.

Vårt mål är att alla våra studenter ska få jobb
För att lyckas med detta är samtliga av våra utbildningar utformade i nära samarbete med arbetslivet och inom de branscher och yrkesområden där efterfrågan på personal är stor. Vi handplockar även våra lärare för att säkerställa att undervisningen håller hög kvalité samt att den är pedagogisk och uppdaterad.

Vill du säkra en framtid som så gott som garanterar dig jobb och stora utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka någon av höstens utbildningar senast den 4 maj.

HÄR ANSÖKER DU TILL NÅGON AV VÅRA UTBILDNINGAR