Kontakta oss English Svenska
Logga in

Häng med i framtidens fastighetsförvaltning

19 sep 2023

För dig som fastighetsförvaltare – här är evenemanget där vi tillsammans utforskar de mest brännande ämnena inom teknisk hållbarhet och den digitala framtidens påverkan. Två dagar fyllda med insikter, nätverkande och praktiska verktyg. Gör dig redo att ta ditt arbete som förvaltare till nästa nivå!

Hej fastighetsförvaltare!

Har du funderat på din fastighets energianvändning? Eller hur digitalisering faktiskt kan förändra ditt dagliga arbete? Du är inte ensam. Och nu har du chansen att dyka djupt ner i dessa ämnen tillsammans med andra i branschen.

Spara pengar och miljö med teknisk hållbarhet

Många fastigheter har dolda "energitjuvar". Kom och lär dig hur du upptäcker och åtgärdar dessa med insikter från energigurun Willy Ociansson. Plus, diskutera metoder och arbetssätt som faktiskt fungerar i praktiken med andra förvaltare.

Framtidens fastighetsförvaltning med digitalisering

Digitala verktyg erbjuder enorma möjligheter. Låt oss utforska dem tillsammans! Vad sägs om att dyka in i de senaste teknologierna och diskutera hur vi bäst kan implementera dem i vår dagliga förvaltning?

Se teorin bli till praktik vid KTH Live-In Lab

Upplev framtidens teknik idag med ett besök på KTH Live-In Lab. Här testas och utvecklas de senaste innovationerna inom teknisk hållbarhet och digitalisering.

Träffa dina kollegor - bygg ditt nätverk

Varje förvaltare har sin egen unika erfarenhet. Låt oss lära av varandra, utbyta idéer och bygga ett starkare nätverk tillsammans. Boka din plats nu och dyk in i framtidens fastighetsförvaltning tillsammans med oss!