Marju byggde på tidigare yrkeskunskaper med förvaltarutbildning

18 maj 2022
Marju gick utbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare

Marju Maide ville vidareutveckla sig inom byggteknik, ekonomi och juridik och valde att gå utbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare.

Från Estland till Sveriges fastighetsbransch

Karriären startade i Estland där Marju Maide arbetade inom fastighetsbranschen. År 2003 flyttade hon till Sverige och fick snart arbete även här, bland annat som kundansvarig inom nyproduktion på ett större byggföretag i Linköping.

Efter en stor omorganisation blev hon tyvärr övertalig men Marju valde att se det positivt. Hon tog tillfället i akt och passade på att vässa sitt CV genom att vidareutbilda sig inom fastighetsförvaltning.

Hur kom det sig att du valde utbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare?

Jag ville komplettera mina kunskaper inom byggteknik, ekonomi och juridik. Sedan lockades jag av de tydliga målen, visionerna och att Newton har ett bra samarbeten med många fastighetsföretag som löpande behöver arbetskraft.

Vad har varit roligast och det bästa med utbildningen?

Det roligaste med utbildningen har varit att knyta nya värdefulla kontakter i branschen, bland annat under de olika grupp- och projektarbeten där vi har lärt känna varandra. Utbildarna skapade ett fantastiskt drag i gruppen som fick oss att skratta och ha roligt hela vägen och då även under mer utmanande delar. Det bästa med utbildningen var att få utbyta erfarenheter och att se allas engagemang i gruppen samt bra utbildare, kursmaterial och de böcker som ingick.

Du fick testa på att varva utbildningen genom att vara på plats och även använda den digital plattformen, hur fungerade det?

Det fungerade bra och när vi använde den digital plattformen sparade jag mycket tid.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att gå utbildningen?

Utbildningen ger dig verkligen en övergripande förståelse för fastighetsbranschen, förvaltarrollen och de olika arbetsuppgifter som kan ingå i din framtida yrkesroll. Du kommer att få träffa otroligt kompetenta och engagerade lärare som bjuder på goda råd och konkreta tips från arbetslivet. Du kan också förvänta dig nya vänner/kollegor och en utbildningsledare som tar väl hand om gruppen vad som än händer.

Mer om utbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare

Utbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare bedrivs på plats i Stockholm och Malmö. Utbildningen finns även som Distansutbildning (Hela Sverige) och går bra att kombinera med ditt ordinarie arbete.

Startdatum 6 september 2022 - Anmäl din kursplats idag!

Anmäl dig här!

Diplomerad Fastighetsförvaltare

Distans, Malmö & Stockholm
6 månader