Newton Kompetensutveckling 30 år

21 jun 2023

30 år av Newton kompetensutveckling! Det är en betydelsefull milstolpe som vi är stolta över att ha nått. Det är en symbol för vårt starka engagemang och passion för att främja kompetensutveckling. Tillsammans fortsätter vi att forma en framgångsrik framtid.

GRATTIS till oss - 30 år av Newton Kompetensutveckling! Det är en bedrift som inte uppnås av en tillfällighet. Varför har vi lyckats stå starka i tre decennier? Det är enkelt – vi har fantastiska medarbetare.

Våra samarbetspartners och föreläsare har också varit en stor del till vår framgång genom att dela med sig av sin expertis och sina unika insikter. Tillsammans har vi byggt starka relationer och skapat en gemenskap som sträcker sig bortom företagsgränserna.

Vad som också har hållit oss starka och motiverade är våra härliga kunder och studerande. Era förväntningar och era framgångar driver oss att ständigt förbättras och utvecklas. Vi är glada över att ni har valt Newton och att få vara en del av er resa.

Nu när vi firar 30 år ser vi tillbaka med stolthet, men vi stannar inte där. Vi är fast beslutna att fortsätta sträva efter att vara i framkant i en snabbrörlig värld. Ni är beviset på att vår verksamhet gör skillnad och att det alltid är rätt tillfälle att utbilda sig.

Newton Kompetensutveckling 30 år