Spetsa dina kunskaper i fastighetsjuridik på två dagar

6 okt 2020
En klubba och ett litet hus i trä liggandes på ett bord

De juridiska frågorna är svåra för många hyresvärdar. Därför har Newton tagit fram en tvådagarskurs för alla i branschen som behöver uppgradera sina juridiska kunskaper.

Många hyresvärdar tycker att de juridiska frågorna, som så ofta uppstår i arbetet, är svåra. Samtidigt blir hyresvärdens dagliga arbete mycket enklare om denne har kunskap om de lagar och förordningar som reglerar kontakten mellan bostadsföretaget och hyresgästerna.

Därför har Newton utvecklat en tvådagarskurs som heter Praktisk Fastighetsjuridik. Den riktar sig just till hyresvärdar men även andra, som behöver spetsa sina juridiska kunskaper inom branschen.

Med olika rättsfall från verkligheten får kursdeltagarna svar och större insikt i hur olika instanser har dömt och vad utfallet har blivit. Hur bör man agera och vad kan just ni göra för att stoppa problemen innan det gått för långt? Föreläsningar varvas med praktiska gruppövningar med fall från verkligheten. Denna kurs erbjuder möjligheten att ställa frågor, diskutera olika situationer som uppstår i vardagsarbetet och ta del av nyttig kunskap.

Ort och startdatum
Stockholm | 11-12 november
Göteborg | Datum inom kort
Malmö | 1-2 december

Läs mer om utbildningen Praktisk Fastighetsjuridik här

Kontakta utbildningsrådgivare på Newton: utbildning@newton.se