Tillsammans utvecklar vi framtidens IT-talanger!

19 okt 2023

”Genom vårt samarbete med Newton möter vi individer med en passion för IT och en solid grund att bygga på. Tillsammans skapar vi framtidens IT-lösningar.” - Nikos Delis, på den digitala affärsstudion Helo.

Newton är kanske mest känt som en framstående aktör inom fastighetsutbildning, men vi är sedan flera år även en stark kraft inom IT-utbildning. Vi brinner för att skapa framtidens IT-talanger, och detta är inte något vi gör ensamma.

Samarbeten som ger resultat

En central del i vår utbildningsmodell är samarbete med företag som t.ex. Helo. De deltar inte bara genom att erbjuda LIA-praktikplatser, utan de är även en del av vår ledningsgrupp och ger oss insikter från branschen genom regelbundna föreläsningar och i samtal med våra utbildningsledare.

”På Helo nöjer vi oss endast med det bästa. Genom vårt samarbete med Newton så får vi tillgång till de bästa individerna med rätt kompetens. Resten är upp till oss!”
- Förklarar Nikos Delis, Senior Cloud Engineer på Helo

 

Kvalitet och kompetens går hand i hand

Hos oss på Newton handlar det inte bara om teorin bakom IT – det handlar om att omvandla den teorin till praktisk skicklighet. Genom att arbeta nära med experter som Nikos, försäkrar vi oss om att innehållet i våra utbildningar är både aktuellt och relevant.

Är du nyfiken på hur vår ledningsgrupp fungerar och varför den är så viktig för YH-utbildningar? Eller vill du också använda Lärande I Arbete för att rekrytera framtidens medarbetare? Kontakta oss eller klicka nedan för mer information och guidning.

Läs mer: