Välkommen Susanne Åhlén ny medarbetare på Newton

11 sep 2021
vice vd och affärsområdeschef Försäljning

Den 4 oktober tillträder Susanne Åhlén tjänsten som vice vd och Affärsområdeschef Försäljning

Välkommen Susanne Åhlén!

Susanne arbetade senast som vd inom rekrytering och interim för Fasticon Kompetens under fyra år. Hon bidrog där till en kraftig tillväxt, en modernisering av system och plattformar samt en uppgradering av företagets strukturer och rutiner. Med sig har hon även 20 års erfarenhet inom retail och fastigheter (bland annat från Aberdeen och Atrium Ljungberg).

Uppdraget blir att arbeta med försäljning och strategisk utveckling av alla delarna och bistå Newtons kunder och samarbetspartners med efterfrågade produkter och tjänster inom ramen för kompetensförsörjning.

- Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Susanne. Susanne har en gedigen erfarenhet från framför allt Fastighetsbranschen. Vi ser fram mot att kunderna ska få ta del av den kompetensen. Det är fortsatt spännande och utvecklande att förse samhället med kompetensutveckling som efterfrågas, av såväl Fastighetsbranschen som av IT-sektorn. Visionen är fortsatt att växla upp verksamheten mot en fulländad verksamhet inom kompetensutveckling, rekrytering och organisationsutveckling, säger vd Anders Carlson.