Växla upp karriären – bli Diplomerad Fastighetsförvaltare

10 nov 2020

Fastighetsbranschen är i ständig utveckling och det kräver i sin tur fler kvalificerade fastighetsförvaltare. Därför har Newton, i samarbete med fastighetsbranschen, utvecklat den populära förvaltarutbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare.

En stabil grund att stå på
Med Newtons Diplomerad Fastighetsförvaltare får du en utbildning som ger dig precis det kompetenslyft som behövs för att bli en kvalificerad fastighetsförvaltare. Utbildningen ger en bred kunskapsgrund och förståelse för arbetsrollen och omfattar fördjupning inom teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning samt kundförvaltning. Du får även kunskaper i hur du effektivt leder möten och förhandlingar, ekonomiska begrepp och dess tillämpning samt praktisk förståelse för juridiken.

Efter avslutad utbildning utdelas ett diplom som öppnar dörren till yrken såsom Fastighetsförvaltare, Kundförvaltare, Ekonomisk förvaltare, Kontraktsförvaltare eller Teknisk förvaltare.

Övergripande förståelse för fastighetsbranschen
Marju Maide, tidigare student på Newtons Diplomerad Fastighetsförvaltarutbildning, tog examen 2020. Idag jobbar hon som fastighetsförvaltare på Estate Concierge i Linköping.

– Utbildningen ger dig verkligen en övergripande förståelse för fastighetsbranschen, förvaltarrollen och de olika arbetsuppgifter som kan ingå i din framtida yrkesroll. Du kommer att få träffa otroligt kompetenta och engagerade lärare som bjuder på goda råd och konkreta tips från arbetslivet. Även nya vänner och en utbildningsledare som tar väl hand om gruppen vad som än händer i samhället, säger Marju.

Passar såväl yrkesverksamma som karriärväxlare
Newtons utbildning Diplomerad Fastighetsförvaltare passar dig som redan jobbar i fastighetsbranschen eller liknande område och vill utöka dina kunskaper inom förvaltningsfrågor. Den passar också dig som känner motivation för att växla kurs i karriären och är intresserad av fastighetsbranschen och förvaltningsfrågor.

Utbildningen bedrivs i Stockholm, Göteborg och Malmö och det går bra att kombinera den med ditt ordinarie arbete.

Startdatum är den 18 januari 2021 för alla tre orter.

Läs mer om utbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare här

Kontakta utbildningsrådgivare på Newton: utbildning@newton.se