Välkommen att delta på Digital@Idag

Den pågående digitaliseringen ställer nya krav på framtidens arbetsmarknad. För att diskutera möjligheterna med den digitala omställningen anordnar Newton, i samverkan med Wallenbergsstiftelsen/Forum för Omställning, ett frukostseminarium på temat digital utveckling – Digital@Idag.

ANMÄL DIG HÄR

Utöver god frukost bjuds det på spännande föreläsningar från två experter inom området digitalisering: Peter Siljerud och Arash Gilan. Peter Siljerud är en internationellt uppskattad föreläsare med bakgrund som framtidsstrateg på Kairos Future och omvärldsanalytiker på Intel. Idag arbetar han som framtidsstrateg och trendspanare på företaget Futurewise. Arash Gilan är grundare av en av Nordens största digitala byråer Viva Media och medförfattare till bästsäljande boken om digitalisering Get digital or die trying.

Några punkter ur programmet:
Omvärldsanalytisk trendspaning – Digitaliseringen påverkar alla. Hur påverkas: individen, organisationen, samhället? | Vad innebär transformationen för ledarskapet, affärsmodellerna och hur behöver man jobba i framtiden? | Vilka är utmaningarna i IT-och fastighetsbranschen kring digitalisering internt och externt? | Kundservice i framtiden för fastighetsbranschen, jobbar någon med det och i sådant fall hur? | Så ökar du kommunikationen med kunder och medarbetare. | Skilj inte på intern och extern kommunikation.


När: 22 november, 08:00 – 10:00
Var: Newtons egna lokaler, Malmvägen 1 Värtahamnen

Frukost serveras från 08.00. Föreläsningarna startar 08:40.

Välkommen med din anmälan senast 15/11. Medverkan är kostnadsfri. ANMÄL DIG HÄR


Digital@Idag


Läs mer om temadagen Digital@Idag:
digitalidag.org
#digitalidag #digitalidag2019