Ansök om finansiering för din Diplomutbildning

Newtons utbildningar är en personlig investering för livet. En kortsiktig insats, i form av tid och pengar idag, ger dig möjligheter till betydligt högre inkomster samt intressantare och mer kvalificerade arbeten under resten av ditt liv. Vi på Newton vill ge dig chansen att få en fin utbildning utan begränsningar av finansiering. Därför erbjuder vi flera olika lösningar för detta:

Medlemslån
I samarbete med SEB erbjuder vi dig, som privatperson, medlemslån med förmånliga villkor. Du väljer själv beloppet samt återbetalningstid. Vill du ha mer information om medlemslån för Newton hos SEB? Läs mer och ansök här.

Delbetalning
Ett annat sätt att underlätta för dig att finansiera din diplomutbildning är att erbjuda delbetalning. Newton erbjuder därför dig möjligheten att göra två delbetalningar istället för att betala hela kursavgiften på en gång.

 

KONTAKTA OSS IDAG!

Vi hjälper dig att välja rätt finansiering. Tveka inte – en ny karriär väntar runt hörnet!

  • Genom att använda detta formulär godkänner jag att Newton sparar mina personuppgifter för utskick av digital kommunikation till mig så som nyhetsbrev, inbjudningar och annan information som kan intressera mig. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.