Kontakta oss English Svenska
Logga in

Möt framtidens talanger på Newton Networking Day 2024!

Välkomna till en dag där ert företag har möjligheten att träffa och knyta band med morgondagens talanger! Vi på Newton är glada att bjuda in er till en unik dag fylld med möjligheter där ni får chansen att möta våra ambitiösa studerande som är redo att dyka in i arbetslivet.

Möjlighet att stärka ert nätverk

Newton Networking Day är mycket mer än bara en nätverksdag. Det är en möjlighet för er att stärka ert företags band till framtida professionella, och möjligen hitta er nästa stjärnmedarbetare eller praktikant. Detta är en idealisk möjlighet för er att presentera ert företag, era värderingar, och vad ni kan erbjuda till framtidens stjärnor.

Bygg relationer och forma framtiden

Stärk ert företags närvaro i branschen, bygg långsiktiga relationer och upplev kraften i ett samarbete med Newton. Öppna dörren till en värld av möjligheter och låt framtidens talanger bli en del av er framgångshistoria. Detta är er chans att investera i framtiden och samtidigt skörda fördelarna av nya, friska perspektiv!

Praktisk information

  • Registrering längre ned.

PLATS & DATUM

nätverksdag-traffa-studerandeMalmö – 1 feb – Hitta hit
Stockholm – 1 feb – Hitta hit
Göteborg – 1 feb – Hitta hit

TID

Mässan är öppen mellan 09:00-11:00
Malmö IT öppen mellan 13:00-15:00

ANMÄLAN

Anmäl er kostnadsfritt och låt oss tillsammans skapa en oförglömlig dag. Vi bjuder på förtäring, och ni får möjlighet att presentera ert företag med 1-2 rollups och ett ståbord. Säkra er plats genom att fylla i formuläret nedan! Er medverkan är en förutsättning för att kunna erbjuda LIA-praktikplatser till våra studerande.

Superengagerade studenter, superbra service både inför och under mässan. Vi är väldigt glada att vi deltog, kändes givande och väl arrangerat.
Jättebra arrangerat, härlig energi, mycket givande, superkul och trevligt!

Registerna ditt företag

Här är första steget mot nya samarbeten och möjligheter!

Vilken/vilka orter vill ni medverka på?(Obligatoriskt)
Vilka utbildningar är ni intresserade av att ta emot LIA/Anställning från?(Obligatoriskt)