Möt framtidens talanger på Newton Networking Day - En nätverksträff mellan företag och studerande

Möt framtidens talanger på Newton Networking Day

nätverksdag-traffa-studerande

Välkomna till ett tillfälle där ert företag har möjligheten att träffa och knyta band med morgondagens talanger! Vi på Newton är glada att bjuda in till en unik träff fylld med möjligheter där ni får chansen att möta våra ambitiösa studerande som är redo att dyka in i arbetslivet.

Möjlighet att stärka ert nätverk

Newton Networking Day är mycket mer än bara en nätverksträff. Det är en möjlighet för er att stärka ert företags band till framtida professionella, och möjligen hitta er nästa stjärnmedarbetare eller praktikant (LIA). Detta är en idealisk möjlighet för er att presentera ert företag, era värderingar, och vad ni kan erbjuda till framtidens stjärnor.

Bygg relationer och forma framtiden

Stärk ert företags närvaro i branschen, bygg långsiktiga relationer och upplev kraften i ett samarbete med Newton. Detta är er chans att investera i framtiden och samtidigt få fördelarna av nya perspektiv!

Anmälan

Evenemanget har varit för våren 2024 – Stort tack till alla företag som deltog, vi ses snart igen!

 

Det var väldigt engagerade studenter vilket var givande och roligt. Det var också väldigt trevligt att så många ur Newtons personal var närvarande och engagerade på plats.
Tack för att vi fick komma, vi hade många väldigt bra och givande konversationer med flera av studenterna och det kändes som att de uppskattade vår närvaro.
Var en väldigt trevlig och rolig dag. Vi uppskattade verkligen att få en chans att prata med de studerande och svara på deras frågor.