Grattis till examen och ditt nya jobb!

1. Vilka är de roligaste utmaningarna med ditt nya jobb?
Det är mycket som är nytt i jobbet som webbutvecklare på Cloud Nine men jag har många kompetenta kollegor som hjälper mig vid frågor och jag får bra stöd av en internutbildning på företaget. Jag har en bra lön och känner stor motivation inför arbetsuppgifterna.

2. Vad har varit det bästa med utbildningen?
Gemenskapen i klassen har varit det bästa med utbildningen tycker jag. Vi har hjälpt varandra att klara av de olika kurserna och även Newtons personal och utbildningsledning har stöttat oss med våra utmaningar och det har varit det bästa med utbildningen och som gjort det möjligt för oss att nå våra mål och klara utbildningen.

3. Vad skulle du säga om du rekommenderade  utbildningen på Newton yrkeshögskola till andra?
Utbildningen Systemutvecklare.NET på Newton är perfekt för att snabbt komma in i branschen och få jobb genom praktiken på ett spännande It-företag. Det är en stor efterfrågan på Systemutvecklare.NET på arbetsmarknaden och jag vill verkligen rekommendera utbildningen till andra.

SÖK TILL KRAVANALYTIKER IT — STOCKHOLM
SÖK TILL KRAVANALYTIKER IT — MALMÖ