Lediga jobb

Assistent medlemsvärvning

Som partneransvarig utbildningsledare har du ansvar för olika delar i utbildningsleveransen med fokus på att skapa och utveckla samarbeten med olika aktörer. Partneransvarig kan även ha ett ansvar för undervisning. Som partneransvarig utbildningsledare rapporterar du till Sälj och marknadschef.

Skapa och utveckla företagssamarbeten Medverka i ansökningar om att bedriva yrkeshögskoleutbildningar Genomföra möten med externa intressenter Rekrytering och kontraktering av lärare Boka in och följa upp gästföreläsare/studiebesök Skapa företagsrelationer för t.ex. LIA-platser Kursansvar för bla. LIA och Examensarbete

Partneransvarig ska:

Newton startade 1993 och har yrkeshögskoleutbildningar och diplomutbildningar inom Samhällsbyggnad, byggteknik och IT. Utbildningarna har utformats i nära samarbete med näringslivet. Detta gör att vi kan erbjuda utbildningar som är väl förankrade i arbetslivet och som ger våra studenter de kunskaper och färdigheter som behövs och som efterfrågas av de branscher vi arbetar mot. Newton finns i Stockholm, Malmö och Göteborg. Newton är ett expansivt utbildningsföretag som erbjuder anställda en utvecklande miljö där individen värdesätts. Newton erbjuder sina anställda utmanande roller där utveckling, såväl av individen som organisationen, är en självklar del av verksamheten. Newton är en attraktiv arbetsgivare som strävar efter ett modernt arbetssätt.

  • Skapa och utveckla företagssamarbeten
  • Medverka i ansökningar om att bedriva yrkeshögskoleutbildningar
  • Genomföra möten med externa intressenter
  • Rekrytering och kontraktering av lärare
  • Boka in och följa upp gästföreläsare/studiebesök
  • Skapa företagsrelationer för t.ex. LIA-platser
  • Kursansvar för bla. LIA och Examensarbete

 

[gravityform id="3" title="true" description="true" ajax="true"]

Andra lediga tjänster