Lediga jobb

Vi söker en Regionansvarig LIA till Stockholm

I rollen som Regionansvarig LIA kommer du ha kontakt med både befintliga och externa samarbetspartner för att stötta Newtons studenter ut i LIA-praktik. Du kommer arbeta löpande med coachning och proaktivt arbeta med produktutveckling av Newtons utbildningar utifrån arbetsmarknadens och näringslivets behov och önskemål.

Om Newton Kompetensutveckling

Newton startade 1993 och har yrkeshögskoleutbildningar och diplomutbildningar inom olika områden. Newtons utbildningar har utformats i nära samarbete med näringslivet. Detta gör att vi kan erbjuda utbildningar som är väl förankrade i arbetslivet och som ger våra studenter de kunskaper och färdigheter som behövs och som efterfrågas av de branscher vi arbetar mot. Newton finns idag i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Din roll

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en regionansvarig LIA med huvudansvar för LIA–praktik. I rollen som Regionansvarig LIA kommer du ha ett nära samarbete med de lokala utbildningsadministratörerna och utbildningsledarna i Stockholm, samt Regionansvariga LIA på våra kontor i Malmö och Göteborg. Du kommer primärt tillhöra det team som arbetar med Newtons yrkeshögskoleverksamhet. Du kommer också ha ett samarbete med funktionerna Sälj och Marknad.

Din primära uppgift kommer vara att ha kontakt med både befintliga och externa samarbetspartners för att på så sätt knyta upp kontakter och stötta Newtons studenter ut i LIA-praktik. Du kommer arbeta löpande med coachning av studenterna. I samband LIA-perioden kommer du också hålla i olika seminarium och bedöma och betygsätta studenternas LIA-rapporter från olika företag.

Då du kommer ha ett nära samarbete med de branscher som Newton utbildar inom, ingår det också i denna roll tillsammans med ditt team, att proaktivt arbeta med att produktutveckla och förbättra Newtons utbildningar utifrån arbetsmarknadens och näringslivets behov och önskemål.

För att trivas i rollen som Regionansvarig LIA:

  • Har du erfarenhet och/eller intresse från försäljning, gärna inom B2B
  • Har du erfarenhet från att bygga nätverk och skapa dig goda relationer
  • God förmåga att kommunicera med olika parter så som studenter, kollegor, leverantörer, samarbetspartners och kunder

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom yrkeshögskola och att du är bekant med tillhörande förordning och lagar.

Din profil

Som person är du utåtriktad och kommunikativ och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för att coacha och dela med dig av din kunskap samt att du är van att skifta fokus mellan arbetsuppgifter och projekt. Du är nyfiken och vill ständigt hålla dig uppdaterad med den bransch och arbetsområde som du är verksam inom.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Frågor och ansökan sker via e-post till johanna@newton.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Andra lediga tjänster