Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
Lediga jobb

Vill du bli en del av oss på Newton? Vi söker en Regionansvarig för LIA-praktik till Göteborg!

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en regionansvarig inom LIA–praktik. I rollen som regionansvarig LIA kommer du ha ett nära samarbete med de lokala utbildningsadministratörerna och utbildningsledarna i Göteborg, samt regionansvariga LIA på våra kontor i Malmö och Stockholm. Du kommer primärt tillhöra det team som arbetar med Newtons yrkeshögskoleverksamhet.

Om Newton Kompetensutveckling

Newton startade 1993 och har yrkeshögskoleutbildningar och diplomutbildningar inom olika områden. Newtons utbildningar har utformats i nära samarbete med näringslivet. Detta gör att vi kan erbjuda utbildningar som är väl förankrade i arbetslivet och som ger våra studenter de kunskaper och färdigheter som behövs och som efterfrågas av de branscher vi arbetar mot. Newton finns idag i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Om uppdraget

Din primära uppgift kommer vara att ha kontakt med både befintliga och externa kunder för att på så sätt knyta upp kontakter och hjälpa vår studenteter ut i LIA-praktik. Du kommer också löpande arbeta med coachning av studenterna och finnas till som stöd under perioden ansökning till LIA sker och avslutas. I samband LIA-perioden kommer du också att hålla i olika seminarium och bedöma och betygsätta studenternas LIA-rapporter från olika företag.

Då du kommer ha ett nära samarbete med både befintliga, nya kunder samt samarbetspartners ingår det också i denna roll tillsammans med ditt team, att proaktivt arbeta med att produktutveckla och förbättra Newtons utbildningar utifrån arbetsmarknadens och näringslivets behov och önskemål.

För att trivas i rollen som regionansvarig LIA så tror vi att du;

  • Har erfarenhet från försäljning, gärna inom B2B
  • Har erfarenhet från att bygga nätverk och skapa dig goda relationer
  • God förmåga att kommunicera med olika parter så som studenter, kollegor, leverantörer, samarbetspartners och kunder
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi ser det som meriterande om du tidigare ha arbetat inom yrkeshögskoleutbildning och är bekant med tillhörande förordning och lagar.
Som person tror vi att du är utåtriktad och kommunikativ och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för att coacha och dela med dig av din kunskap samt att du är van att skifta fokus mellan arbetsuppgifter och projekt. Att du är en nyfiken person som ständigt vill hålla dig a jour med den bransch och arbetsområde du är verksam inom, ser vi som en självklarhet.

Låter detta som tjänst för dig och är intresserad om att veta mer om hur det är att arbeta med oss på Newton? Skicka in din ansökan via formuläret nedan. Observera att ett första urval kommer att ske efter jul & nyårshelgerna.

Denna roll är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Vi följer myndigheternas rekommendationer noggrant vilket innebär att du till en början kan komma att arbeta hemifrån, men allt eftersom rekommendationerna förändras och vi återgår till vår vardag kommer rollen att utgå från vårt kontor i Göteborg.

Har du frågor om rollen eller vill veta mer? Kontakta rekryteringsspecialist Johanna, johanna.romanoff@newton.se eller rekryteringsspecialist Sanna, sanna.olsson@newton.se

Ansök här