Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
Lediga jobb

Vill du undervisa hos oss på Newton? Vi söker lärare inom .NET!

Till uppdrag i Stockholm söker vi nu en lärare för kursen Objektorienterad Programmering 2 som ingår i vår utbildning Systemutvecklare .NET. Kursen är en fortsättningskurs, vilket innebär att de studerande ska fördjupa sin kompetens inom C#-utveckling inom ramen för denna kurs.

Om uppdraget

Du kommer bli en viktig del i att förbereda våra studenter inför deras nya yrkesval. Efter avslutad kurs förväntas studenterna ha kunskap inom följande områden:

  • Syntax och terminologi inom C#
  • Olika typer av gränssnitt samt kunskap om funktionsuppbyggnad och gränssnittsdesign
  • Applikations- och programutveckling för olika plattformar samt stationära och bärbara enheter som kommunicerar med molnbaserade tjänster

Det här är ett tidsbegränsat uppdrag som kommer att pågå mellan v.8-v.16 2021. Undervisningen sker 16 timmar/vecka och består både av föreläsningar och studenthandledning genom ett projekt i slutet av kursen som studenterna examineras igenom.

Kvalifikationer

För att lyckas i detta uppdrag ser vi gärna att du har:

  • Några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Relevant utbildning inom området
  • Erfarenhet från att tidigare ha undervisat. Exempelvis mot gymnasium, YH, högskola eller mot företag inom relevant ämnesområde
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på såväl svenska som engelska

För att trivas i rollen tror vi att du är en kommunikativ person som trivs i en variationsrik roll och har förmågan att skapa goda relationer. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för att dela med dig av din kunskap samtidigt som du är skicklig på att formulera dig och skapa innehåll med hög kvalitet. Att vara nyfiken och ständigt hålla dig a jour med den bransch och arbetsområde du är verksam inom, ser vi som en självklarhet.

Låter detta som ett uppdrag för dig och du är nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta med oss på Newton? Skicka in din ansökan via formuläret nedan!

Har du frågor om rollen eller vill veta mer, kontakta rekryteringsspecialist Johanna, johanna.romanoff@newton.se eller rekryteringsspecialist Sanna, sanna.olsson@newton.se

Ansök här