Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
Lediga jobb

Vill du undervisa hos oss på Newton? Vi söker lärare inom fastighet!

Till uppdrag i Stockholm, Göteborg och Malmö söker vi nu fler lärare till våra kurser inom utbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare. Kurserna det gäller är inom Ekonomisk-, teknisk- och kundförvaltning.

Du kommer bli en viktig del i att förbereda våra deltagare inför deras nya yrkesval. Det här är ett uppdrag som gäller för våra kurser inom utbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare där kurserna är 2-10 tillfällen under 1-5 veckor, beroende på kurs och ämne. Möjlighet till att undervisa i flera kurser parallellt finns.

Vi söker dig som har kunskap inom följande områden:
  • Ekonomi, Fastighetsekonomi
  • Juridik med inriktning hyres-och fastighetsrätt
  • Teknik med inriktning underhållsplanering, fastighetsteknik, byggnadsteknik och lokalanpassning
  • Kundförvaltning med kunskap inom upphandling, processledning och entreprenörskap
Kvalifikationer

För att lyckas i detta uppdrag ser vi gärna att du har:

  • Några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Relevant utbildning inom området
  • Erfarenhet från att tidigare ha undervisat. Exempelvis mot gymnasium, YH, högskola eller mot företag inom relevant ämnesområde
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på såväl svenska som engelska

För att trivas i rollen tror vi att du är en kommunikativ person som trivs i en variationsrik roll och har förmågan att skapa goda relationer. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för att dela med dig av din kunskap samtidigt som du är skicklig på att formulera dig och skapa innehåll med hög kvalitet. Att vara nyfiken och ständigt hålla dig a jour med den bransch och arbetsområde du är verksam inom, ser vi som en självklarhet.

Låter detta som ett uppdrag för dig och du är nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta med oss på Newton? Skicka in din ansökan via formuläret nedan. I samband med ansökan behöver du svara på några korta frågor.

Har du frågor om rollen eller vill veta mer, kontakta rekryteringsspecialist Johanna, johanna.romanoff@newton.se eller rekryteringsspecialist Sanna, sanna.olsson@newton.se

Ansök här

Andra lediga tjänster