Grattis till examen och ditt nya jobb!

1. Vilka är de roligaste utmaningarna med ditt nya jobb?
Jag blev anställd under min praktik på Projektengagemang och känner en spännande utmaning i att som nyexaminerad VVS-ingenjör jobba mot en tydlig målbild där jag inom fem års tid ska bli projektledare med hjälp av internutbildning och en bra chef. Vid sidan av mina arbetsuppgifter som VVS-ingenjör ska jag också få ansvara för företagets aktivitetsgrupp och planera för gemensamma resor, konferenser och julbord vilket ska bli mycket roligt!

2. Vad har varit det bästa med utbildningen?
Upplägget med utbildningen är det bästa med Newton jämfört med andra skolor då vi hade bra baskunskaper innan vi gick ut på praktik vilket gjorde att jag kunde bidra bättre kring olika slags arbetsuppgifter på företaget. Jag hade höga förväntningar på mig själv och på Newton som skola och båda har levererat och jag har fått det jag ville ha, en bra utbildning som VVS-ingenjör.

3. Vad skulle du säga om du rekommenderade  utbildningen på Newton yrkeshögskola till andra?
Jag vill rekommendera alla att gå VVS-ingenjörsutbildningen! Inte minst tjejer vill jag rekommendera att läsa utbildningen då det inte, i motsats till vad många tror, handlar om komplex teknik utan problemlösning och det finns väl ingenting som vi tjejer är bättre på än problemlösning, säger Michaela med glimten i ögat. Om jag hade vetat om den här utbildningen tidigare så hade jag läst den för länge sedan.

SÖK TILL VVS-ingenjör — STOCKHOLM
SÖK TILL vvs-ingenjör — göteborg