Newtonstuderande som guidar dig på nätverksdagen

Michael Mekonnen studerande Newton

Michael Mekonnen, Kravanalytiker, Newton yrkeshögskola i Stockholm och Moderator på Newton Networking Day 5/2

– Jag är väldigt taggad inför uppdraget att leda seminariet med alla talare på Newton Networking Day i Stockholm. En tidigare erfarenhet är som kommentator i Amerikansk fotboll som jag också själv spelat professionellt och ska jag nämna någon fördel så har jag en viss träning i att saker snabbt kan vända och att jag är beredd på att allt kan hända…


Johan-Ryden studerande NND

Johan Rydén, Kravanalytiker, Newton yrkeshögskola i Malmö och Moderator på Newton Networking Day 6/2

– Efter en karriär som fotograf där jag bl.a. fotat mysiga IKEA interiörer ville jag ha en förändring och det ledde till att jag nu studerar till Kravanalytiker på Newton. Det känns hedrande att bli utnämnd av Newtons utbildningsledning till moderator på nätverksdagen och jag tycker det ska bli kul att presentera företagen och att representera den utbildning jag går.


Carl Olson studerande Newton

Carl Olson, Fastighetsförvaltare, Newton yrkeshögskola i Göteborg och Moderator på Newton Networking Day 7/2

– Jag har testat på rollen som debattledare efter studier i retorik och har även hållit i vinutbildningar. Det är så roligt att få guida andra och leda event, jag ser verkligen fram emot dagen där jag gärna bjuder på mig själv och mitt glada humör. Och jag har lovat att inte nämna bästa hockeylaget Frölunda…


3 tips på bra nätverkande

  1. Förbered dig genom att läsa på om företagen som ska medverka och ta med dig ditt positiva jag och gärna ett CV.
  2. Sätt upp mål för dagen. Ska du hinna nätverka med alla företagen eller ska du prata extra mycket med några få?
  3. Klä dig för succé! Vem vet, din blivande arbetsgivare kanske väntar runt hörnet.

Newton Networking Day