Välkommen att delta i Förvaltarbaren

Ta chansen att knyta kontakter med fastighetsbranschens bästa nätverk! I samverkan med Förvaltarforum bjuder Newton in till Förvaltarbaren där deltagare får möjlighet att mingla med branschkollegor samt lyssna på spännande föreläsningar. Medverkar gör Akis Theodorakis (ombyggnadskonsulent/projektledare på Stockholmshem) och Joakim Karlsson (ledarskapskonsult hos Newton samt Oxford Leadership Academy). Det bjuds på mousserande vin/öl samt snittar.

Var: Scandic Continental

När: 29/8 kl 17:00 – 19:00

Program

17:30 – 17:40

Så gör du karriär i fastighetsbranschen

Akis Theodorakis berättar om vägen från rollen som personalchef i restaurangbranschen via Newtons utbildningar Diplomerad Fastighetsförvaltare och Diplomerad Projektledare till arbetet som ombyggnadskonsulent hos Stockholmshem idag.

17:40 – 18:00

Yttre kaos och inre lugn

Hur bibehåller du ditt fokus i en arbetsvardag som ställer allt högre krav på snabb återkoppling, ökad service och tillgänglighet? Vässa dig själv och var konkurrenskraftig i en snabbrörlig tid. Joakim Karlsson berättar.

Anmälan

Anmälan görs till thomas.hallberg@forvaltarforum.se. Då antalet platser är begränsat är det först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdag är 19/8.