Om Newton

Sedan starten 1993 har Newton levererat kompetensutveckling och karriärutveckling till såväl enskilda individer som till näringslivet.

Newton – Utbildar för framtiden

Sedan juni 2021 är Storskogen Invest ny ägare av Newton Kompetensutveckling AB. Newton är en fristående utbildningsverksamhet som bedriver yrkeshögskola, diplomutbildningar och fastighetskurser inom Teknik, Ekonomi, Juridik och Kommunikation med inriktning mot Samhällsbyggnad & Byggteknik och IT.

Sedan starten 1993 har Newton levererat kompetensutveckling och karriärutveckling till såväl enskilda individer som till näringslivet


Utbildning som ger mer

Målet är att öka effektivitet, lönsamhet och konkurrenskraften hos dig som individ, på företagen och för organisationer i Sverige.

För att lyckas med utbildningar för framtiden arbetar vi nära branschen och har 200 samarbetsföretag runt om i landet. Tillsammans med deras kunskap ser vi till att leverera det som efterfrågas, skapa arbetslivsanpassad och kostnadseffektiva modeller för utbildningar med fokus på kvalitet och måluppfyllelse för din framtid.


Medarbetare

Du hittar oss i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi sitter i egna kurslokaler och anpassade utbildningsmiljöer. Hela organisationen består av 32 anställda och över 200 lärare/konsulter med spetskompetens som finns där för dig.