Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in

Newton är en yrkeshögskola och ett utbildningsföretag inom Fastighet, Byggteknik och IT

Newton – Utbildar för framtiden

Sedan juni 2021 är Storskogen Invest ny ägare av Newton Kompetensutveckling AB. Newton är en fristående utbildningsverksamhet som bedriver yrkeshögskola, diplomutbildningar och kurser inom Teknik, Ekonomi, Juridik och Kommunikation med inriktning mot Samhällsbyggnad & Byggteknik och IT.

Sedan starten 1993 har Newton levererat kompetensutveckling och karriärutveckling till såväl enskilda individer som till näringslivet och staten.


Utbildning som ger mer

Vi gillar människor vilket du kommer märka när du kliver in hos oss. Målet är att öka effektivitet, lönsamhet och konkurrenskraften hos dig som individ, på företagen och för organisationer i Sverige.

För att lyckas med utbildningar för framtiden arbetar vi nära branschen och har 200 samarbetsföretag runt om i landet. Tillsammans med deras kunskap ser vi till att leverera det som efterfrågas, skapa arbetslivsanpassad och kostnadseffektiva modeller för utbildningar med fokus på kvalitet och måluppfyllelse för din framtid.


Engagerade studenter och kursdeltagare

Newton har just nu 1 200 inskrivna studerande på våra skolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sedan starten har 10 000 fantastiska individer klivit in hos oss och utbildats inom Fastighet och IT. Årligen träffar vi även härliga kursdeltagare som kommer till oss för kortare kurser och diplomutbildningar med målet att kompetensutveckla eller karriärväxla och här finns det alltid ett härligt driv för ny kunskap, erfarenhetsutbyte och nätverkande.


Medarbetare

Du hittar oss i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi sitter i egna kurslokaler och anpassade utbildningsmiljöer. Hela organisationen består av 32 anställda och över 200 lärare/konsulter med spetskompetens som finns där för dig.