Anmäl dig nu! – Let’s talk about IT 2018

Vi på Newton vet att det kan vara svårt att välja väg, och att välja utbildning kan vara ett stort steg i rätt riktning. Oavsett om du precis har tagit studenten eller är sugen på att karriärväxla till IT-branschen är du varmt välkommen på en kväll fullproppad med inspiration.

Du kommer under denna kväll inspireras av spännande föreläsare som berättar om deras passion för IT, och hur utbildning kan hjälpa dig att nå dina mål. Kom och träffa oss på Newton, få information om våra utbildningar och se om det är utbildningen Testare, Kravanalytiker eller IT-säkerhetstekniker som passar just dig bäst. Förutom föreläsningarna kan du mingla med spännande IT-bolag som rekryterar yrkesrollerna, tävla och vinna en Ipad, få goodiebags och eventuellt ta del av lite magi…

Datum: Onsdag 25 april 2018, kl. 18:00-20:00
Plats: Epicenter – Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm

Hur anmäler jag mig? Anmäl er via formuläret på Newtons startsida www.newton.se alternativt mejla utbildning@newton.se med namn och telefonnummer. Först till kvarn!

För övriga frågor, mejla oss på utbildning@newton.se.

OBS! Anmälan krävs men allt är givetvis kostnadsfritt. Evenemanget riktar sig främst mot dig som är intresserad av att utbilda dig inom IT. Kom i tid då vi kör igång 18:00.

 

#addHer– Jennifer Torquato

Jennifer Torquato jobbar på Sogeti, just nu som service delivery manager på Länsförsäkringar och ser över Sogetis IT-leverans. Jennifer är även Stockholms-driver för #addHer, Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen, där fokus ligger på att få fler kvinnor att börja jobba inom IT.


#addHer – Åsa Uppströmer 

Åsa Uppströmer är teamchef på Sogeti Stockholm för Predicitive and Intelligent Testing, ett team som består av testare, testledare och kravanalytiker. Åsa har en bakgrund inom projektledning och krav, men fokuserar nu på ledarskap och rekrytering.


Lena Wiberg

Lena Wiberg har jobbat med IT-utveckling i 20 år och är idag gruppchef för QA på AFA Försäkring. Lena anlitas som utbildare i testning och de senaste åren föreläser hon även om test och kvalitetssäkring runt om i världen. Lenas hjärtefrågor är testdata och att få människor, grupper och organisationer att se kvalitet som något naturligt från start till mål.


Emil ”HeatoN” Christensen

Säg Emil Christensen och namnet klingar bekant. Säg HeatoN och miljoner och åter miljoner fans vet precis vem du pratar om. Den levande legenden som började med gaming i pojkrummets ensamhet för att sluta som världens främsta e-sport profiler. Emil själv är en aktiv ambassadör inom e-sporten och valdes 2016 in i det nyinrättade Hall of Fame i Köln. Idag hjälper han unga spelare att utvecklas, engagerar sig i ungdomars hälsa och driver välgörenhetsprojekt. Emil Christensen betraktas som en av de bästa Counter-strike-spelarna genom tiderna och har vunnit åtta VM-guld. Hans lag Ninjas in Pyjamas tillhör världseliten inom e-sporten och HeatoN, som han kallas i spelsammanhang, beräknas ha spelat in miljontals kronor i prispengar pengar han nu använder för att hjälpa ungdomar med spelutveckling och i olika hälsoprojekt.