Grattis till examen och ditt nya jobb!

1. Vilka är de roligaste utmaningarna med ditt nya jobb?
Jag tycker den roligaste utmaningen är att försöka hålla samma nivå på jobbet som i studierna. Jag fick diplom på Newton för mina studieprestationer och känner att jag har mycket att leva upp till på arbetsplatsen och vill göra mitt bästa för att prestera så bra som möjligt hos min nya arbetsgivare Incoord. En utmaning som jag jobbar med nu är installationer i en nybyggnation, Skellefteå kulturhus.

2. Vad har varit det bästa med utbildningen?
De pedagogiska CAD-kurserna med vår duktiga lärare har varit det bästa med utbildningen tycker jag men även praktiken där du fick en chans att visa vad du går för.

3. Vad skulle du säga om du rekommenderade utbildningen på Newton yrkeshögskola till andra?
Det är den snabbaste vägen in i arbetslivet och få bra jobb! Jag har redan rekommenderat andra personer att gå utbildningen och jag rekommenderar alla att gärna göra sin andra praktik på samma företag som på första praktiken; då får du nämligen möjlighet att visa vad du lärt dig förra gången och på så vis öka dina chanser till ett jobberbjudande.

SÖK TILL VVS-ingenjör — STOCKHOLM
SÖK TILL vvs-ingenjör — göteborg