Nu har samtliga av våra studenter lämnat skolan för en välförtjänt sommar och vi vill tacka alla för strålande insatser under läsåret. Till hösten startar vi fler utbildningar än någonsin vilket vi ser mycket fram emot.

För dig som vill studera till hösten men inte sökt någon av våra utbildningar än har vi glädjande besked. Det är nämligen fortfarande möjligt att ansöka om en reservplats till någon av våra utbildningar.

Hos oss kan du på bara två år bli en av de mest eftertraktade personerna på arbetsmarknaden. Vi ger dig en kvalificerad yrkeshögskoleexamen vilket ger dig mycket goda möjligheter att direkt efter avslutade studier få jobb. Vi på Newton undervisar enbart inom de branscher som vi själva har specialistkompetens inom. Detta då vi vill garantera våra studenter en utbildning av hög kvalité och som håller vad den lovar. Vi handplockar våra lärare för att säkerställa att undervisningen både är pedagogisk och uppdaterad. Vi har lång erfarenhet av att utbilda och erbjuder flera utbildningar inom både fastighet och IT i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vårt mål är att alla våra studenter ska få jobb. Därför startar vi enbart utbildningar inom de branscher och yrkesområden där efterfrågan på personal är stor. Majoriteten av våra studenter har jobb kort tid efter avslutade studier. Många har till och med jobb redan på eller innan examensdagen. För oss är det ett bra betyg på att våra utbildningar håller en hög nivå och leder till det arbetsmarknaden efterfrågar.

Vad sägs om att lägga grunden för din kommande karriär genom att gå någon av våra utbildningar? Sök någon av höstens utbildningar, det kan vara ditt livs investering!

Här ansöker du till någon av våra utbildningar