Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in

Ansök om finansiering

Newtons utbildningar är en personlig investering för livet. En kortsiktig insats, i form av tid och pengar idag, ger dig möjligheter till betydligt högre inkomster samt intressantare och mer kvalificerade arbeten under resten av ditt liv. Vi på Newton vill ge dig chansen att få en fin utbildning utan begränsningar av finansiering. Därför erbjuder vi en rad olika lösningar för detta.

Yrkeshögskoleutbildning

CSN
Läser du en yrkeshögskoleutbildning kan du söka om studiemedel då samtliga av Newtons yrkeshögskoleutbildningar är CSN-berättigade. Vilket bidrag du kan få beror på faktorer såsom utbildning, ålder och situation. Du finner mer information om studiestöd från CSN på csn.se.

Diplomutbildning

Medlemslån
I samarbete med SEB erbjuder vi dig, som privatperson, medlemslån med förmånliga villkor. Du väljer själv beloppet samt återbetalningstid. Vill du ha mer information om medlemslån för Newton hos SEB? Läs mer och ansök här.

Delbetalning
Ett annat sätt att underlätta för dig att finansiera din diplomutbildning är att erbjuda delbetalning. Newton erbjuder därför dig möjligheten att göra två delbetalningar istället för att betala hela kursavgiften på en gång.

Har du frågor eller vill veta mer så hjälper vi gärna dig. Du når oss på mejl utbildning@newton.se och telefon 08-410 456 00.