Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans 23-24 februari 2021
2 heldagar
Stäng
Kurs

Beräkningar och Analyser

Om utbildningen

I kursen Beräkningar och Analyser utvecklar din förmåga att göra ekonomiska beräkningar och analyser. Du får lära dig olika metoder och får verktyg för avkastningsberäkning och lönsamhet samt investeringskalkyler och beräkningar av energieffektivisering.

Kurser inom fastighetsekonomi passar dig som vill fördjupa dina kunskaper och få bättre metoder och verktyg för en enklare vardag.

Ansvarsområdena för fastighetsförvaltare varierar inom olika fastighetsbolag kan dina arbetsuppgifter variera. Det konstanta inslaget är dock ekonomi, som genomgående är i fokus i denna utbildning, oavsett om du befinner dig i ett kommersiellt transaktionsbolag eller i ett kommunalt bostadsbolag.

Distans

Kursen kommer under våren 2021 att helt att bedrivas på distans vilket gör att du kan delta oavsett var i landet du befinner dig.

Diplomerad Fastighetsekonom

Fastighetsekonomi är ett ämne som behandlar flera olika områden. På Newton kan du även läsa till Diplomerad Fastighetsekonom. Diplomutbildningen innehåller, förutom kursen Beräkningar och analyser, även tre andra delkurser och en diplomering till ett paketpris.

Kursinnehåll
Utbildningsmål
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans 23-24 februari 2021
2 heldagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.