Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans 23-24 feb 2022
2 heldagar
Stäng
Kurs

Beräkningar och Analyser

Utveckla din förmåga att göra ekonomiska beräkningar och analyser med olika metoder och verktyg för bland annat avkastningsberäkning och lönsamhet.

Kurs med fokus på avkastning och lönsamhet

Ansvarsområdena för fastighetsförvaltare varierar inom olika fastighetsbolag och dina arbetsuppgifter kan variera. Det konstanta inslaget är dock ekonomi, som genomgående är i fokus i denna utbildning. Oavsett om du befinner dig på ett kommersiellt transaktionsbolag eller på ett kommunalt bostadsbolag, kommer du att kunna dra nytta av dina förnyade och fördjupade kunskaper inom fastighetsekonomiska beräkningar och analyser.

I denna kurs introduceras du framför allt för fastighetsekonomiska områden såsom avkastning, drift och lönsamhet. Du kan läsa mer om kursens innehåll och utbildningsmål längre ner på denna sida.

Fördjupa dina ekonomikunskaper

Kurser inom fastighetsekonomi passar dig som vill fördjupa dina kunskaper och få bättre metoder och verktyg för en enklare vardag. Fastighetsekonomi är ett ämne som behandlar flera olika områden. På Newton kan du läsa flera av dessa och utbilda dig till Diplomerad Fastighetsekonom. Diplomutbildningen innehåller, förutom kursen Beräkningar och Analyser, även tre andra delkurser och en diplomering till ett paketpris.

Läs Beräkningar och Analyser på distans

Kursen kommer under våren 2021 att helt och hållet bedrivas på distans, vilket innebär att du kan delta oavsett var i landet du befinner dig.

Kursinnehåll
Utbildningsmål
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans 23-24 feb 2022
2 heldagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.