Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
49 500 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans Datum kommer
Deltid 3 månader
Stäng
Diplomutbildning

Diplomerad Projektledare Bygg/Fastighet

Leverera projekt i världsklass med Newtons utbildning Diplomerad Projektledare Bygg/Fastighet.

Projektledare bygg - Utbildning som ger resultat

Alltmer arbete utförs idag i projektform, så även inom bygg- och fastighetssektorn. Med Newtons utbildning Diplomerad Projektledare Bygg/Fastighet kommer du lära dig att hantera olika verktyg och metoder för att klara av att leverera rätt resultat i projekt specifika för fastighetsbranschen. Vill du bli projektledare inom bygg? Utbildning hos oss ger dig de verktyg och kunskaper som du behöver för att leverera projekt i världsklass!

Projektledare - Bygg & Fastighet

Gemensamt för projekt är att man med givna resurser inklusive tid ska prestera ett resultat till en projekterad kostnad. Detta kräver kunskap, eftertanke, drivkraft, ansvar och ett modernt ledarskap, både hos projektledaren och övriga projektmedlemmar. Detta skiljer sig inte åt mellan byggprojekt och andra projekt. Som blivande byggprojektledare kommer du därför att lära dig hantera projektledningens alla element med arbetssätt, tekniker och modeller enligt konstens alla regler.

Denna utbildning ger dig rätt kunskaper för ett metodiskt arbetssätt som hjälper dig att leverera projekt i världsklass! Utbildningen leder till ett diplom från Newton men är också en förberedelse för PMI- och IPMA-certifiering.

Byggprojektledare Utbildning – Distans

Under fliken ”Upplägg” nedan kan du läsa mer om hur utbildningen ges i höst, och om vad de olika alternativen ger dig för möjligheter.

Bland våra diplomutbildningar hittar du också läsa till diplomerad fastighetsförvaltare eller till diplomerad fastighetsekonom. Vårt utbud av utbildningar innehåller också kortare fastighetskurser för dig som har yrkeserfarenhet och viljan att lära och utvecklas inom nya områden.

Läs mer om utbildningen Diplomerad Projektledare Bygg/Fastighet

Utbildningens innehåll
Upplägg
Antagningskrav
Efter utbildningen
Det här är en bransch som hela tiden utvecklas. Till exempel genomförs allt fler arbeten i projektform och det kräver i sin tur fler kvalificerade projektledare.
49 500 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans Datum kommer
Deltid 3 månader

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.