Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans 25-26 oktober 2021
Distans 23-24 mars 2022
2 heldagar
Stäng
Kurs

Investering och Värdering

I kursen Investering och Värdering kommer du att lära dig flera viktiga moment samt metoder och verktyg inom fastighetsinvestering och fastighetsvärdering.

Investering och fastighetsvärdering - kurs som ger fördjupade kunskaper

I kursen Investering och Värdering får du särskilda kunskaper kring att investera i fastigheter. Du få bland annat lära dig att göra marknadsanalyser och hantera olika finansieringssystem samt att värdera ett bestånd eller enskild fastighet med hjälp av olika metoder och verktyg för investeringar, värderingar och marknadsanalyser. Kursen Investering och Värdering ges också som en delkurs i vår diplomutbildning Diplomerad Fastighetsekonom.

Oavsett om du jobbar på ett kommersiellt transaktionsbolag eller på ett kommunalt bostadsbolag, finns det ett konstant inslag av ekonomi, vilket kommer att vara ett genomgående fokus i denna kurs i fastighetsinvestering och fastighetsvärdering. Läs mer om kursens innehåll längre ner på sidan.

Få fördjupade kunskaper inom fastighetsekonomi

Våra kurser inom fastighetsekonomi passar dig som vill få fördjupade kunskaper och utveckla metoder och verktyg i ditt arbete inom fastighetsbranschen. Oavsett om du redan har en bakgrund inom ekonomi eller om du jobbar inom fastighetsbranschen som exempelvis fastighetsförvaltare, kommer du att kunna dra nytta av det du får lära dig i kursen Investering och Värdering.

På ett fastighetsbolag kan både ansvarsområden och arbetsuppgifter variera.

Bli Diplomerad Fastighetsekonom

Inom fastighetsekonomi berörs flera olika områden. På Newton kan du läsa flera av dem och bli Diplomerad Fastighetsekonom. Diplomutbildningen innehåller, utöver denna kurs i investering och värdering, även ytterligare tre delkurser samt en diplomering;

Läs fastighetsvärdering och investering på distans

Läs vår kurs i investering och värdering som en fristående kurs eller som en delkurs i diplomutbildningen Fastighetsekonom. Kursen bedrivs under våren 2021 helt på distans.

Kursinnehåll
Utbildningsmål
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans 25-26 oktober 2021
Distans 23-24 mars 2022
2 heldagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.