Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Göteborg 3-4 november 2020
2 heldagar
Stäng
Kurs

Praktisk elteknik

Om utbildningen

De flesta elinstallationer förutsätter att utföraren har en auktorisation inom elsäkerhet. Personer utan auktorisation får utföra arbeten så länge det faller under företagets egenkontrollprogram. I kursen Praktisk elteknik lär du dig att utföra icke behörighetspliktiga elarbeten och får kunskap i de krav som ställs på personsäkerhet. Du kommer också att veta vilka krav som ställs på elutrustning i olika miljöer och utrymmen.

Kursen ger övergripande kunskaper inom drift- och underhållsarbetet i en fastighet, samt inom olika elsystem som kan förekomma i diverse anläggningar eller utrustningar, arbetssätt kring icke-behörighetspliktiga elarbeten och vilka krav som ställs på personsäkerhet och elutrustning.

Vikten av att veta vilka elsäkerhetsåtgärder som skall vidtas vid elarbete

När du ska byta ett eluttag eller en strömställare behöver du kunskap om frånskiljning och spänningslöshetskontroll. Lika viktigt är det att själv kunna kontrollerar det egna utförda arbetet så att det är rätt gjort.

Kursinnehåll
Utbildningsmål
Kurstillfällen
Just att få testa allt själv i rent praktiska övningar gjorde att jag lärde mig väldigt mycket av att skruva och pilla och samtidigt se om jag gjort rätt eller fel. Daniel Rylander - SGS Studentbostäder
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Göteborg 3-4 november 2020
2 heldagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.