Kontakta oss English Svenska
Logga in
2 veckors deltidsstudier
Stäng
YH

Preparandkurs – Bygg och anläggning

OBS! Du måste ha ansökt till utbildningen Byggnadsingenjör - Digitalt Byggande för att kunna påbörja preparandkursen. Ansökan öppnar i februari.

Om utbildningen

Denna preparandkurs riktar sig till dig som saknar behörighet i Bygg och anläggning och vill bli behörig till utbildningen Byggnadsingenjör. Preparandkursen ger dig de kunskaper i bygg och anläggning du behöver för att att kunna tillgodogöra dig utbildningen. Kursen ges på distans och du kan påbörja den när du själv önskar. Du gör kursen i den takt du vill då den är på distans, men den beräknas att ta 2 veckor på deltid. Se information om hur du anmäler dig under fliken Anmälan & Kursstart.

Slutprov för kursen

Du anmäler dig till slutprov för kursen på yh-antagning.se under fliken ”Händelser”. Provet ges digitalt på distans. Genom detta prov får du visa att du har de kunskaper i Bygg och anläggning du behöver för att tillgodogöra dig utbildningen. För dig som saknar formell behörighet är ett godkänt resultat på provet en förutsättning för att du ska kunna få en plats på utbildningen.

Innehåll
Anmälan & kursstart
2 veckors deltidsstudier
Ansökan sker på yh-antagning.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.