Kontakta oss English Svenska
Logga in
2 veckors deltidsstudier
Stäng
YH

Preparandkurs – Programmering

OBS! Du måste ha ansökt till utbildningen Systemutvecklare .NET för att kunna påbörja preparandkursen. Ansökan öppnar i februari.

Om vår preparandkurs i programmering

Vår preparandkurs i programmering riktar sig till dig som saknar behörighet i programmering, och som vill bli behörig för vår utbildning till systemutvecklare (.NET). En preparandkurs i programmering ger dig de kunskaper du behöver för att kunna tillgodogöra dig någon av dessa utbildningar.

Kursen ges på distans och du kan påbörja den när du själv önskar, samt läsa den i den takt som passar dig bäst. Om du gör den på deltid beräknas den ta 2 veckor att genomföra. Längre ner på sidan, i fliken ”Anmälan & kursstart”, hittar du mer information om hur du anmäler dig.

Anmälan till slutprov för preparandkursen i programmering

För att anmäla dig till slutprovet i vår preparandkurs i programmering går du in via yh-antagning.se och fliken ”Händelser”. Provet ges digitalt på distans. Genom detta prov får du visa att du har de kunskaper i Programmering du behöver för att tillgodogöra dig utbildningen. För dig som saknar formell behörighet är ett godkänt resultat på provet en förutsättning för att du ska kunna få en plats på utbildningen.

Innehåll
Anmälan & kursstart
2 veckors deltidsstudier
Ansökan sker på yh-antagning.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.