Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
Stockholm 23 augusti 2021
Göteborg 23 augusti 2021
Malmö 23 augusti 2021
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier)
Stäng
YH

Systemutvecklare Java

CSN-berättigad

ANSÖKAN ÖPPNAR 2 FEBRUARI
Om utbildningen

Newtons utbildning Systemutvecklare Java banar väg för fantastiska karriärmöjligheter och ett ovärderligt kontaktnät i en växande bransch. Java är ett objektorienterat programmeringsspråk vars syfte är att vara så oberoende som möjligt av datorarkitektur (dator, platta, telefon etc.) och operativsystem (Windows, iOS, Android etc.). Under utbildningen lär du dig olika verktyg för att kunna skapa mobilapplikationer, program för företag, spel, applikationer för molntjänster och inbäddade applikationer.

Newton – specialiserade på IT

Förutom goda möjligheter till ett välbetalt jobb ger Newtons utbildning Systemutvecklare Java dig alla möjligheter till en lyckad karriär inom IT-branschen. Genom Newtons nära samarbete med framstående branschföretag, är utbildningen utformad efter kompetenskraven som företag idag efterfrågar. Med utbildningens två praktikperioder får du värdefull praktisk erfarenhet, och det finns även goda möjligheter att knyta kontakter med framtida arbetsgivare.

Om yrkesrollen
Efter utbildningen
Behörighetskrav
Kursöversikt
Det är jättestor brist på Java-utvecklare idag. Vi jagar hela tiden personer med rätt kompetens och som har rätt utbildningsbakgrund. Det finns helt enkelt inte tillräckligt med folk i Sverige som har rätt kompetens inom Java idag!

Några av våra 200 samarbetspartners

Stockholm 23 augusti 2021
Göteborg 23 augusti 2021
Malmö 23 augusti 2021
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier)

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.