4 lediga tjänster

Lediga tjänster

Newton erbjuder  
Newton är ett expansivt utbildningsföretag som erbjuder anställda en utvecklande miljö där individen sätts i centrum. Newton erbjuder sina anställda utmanade roller där utveckling av såväl individen som organisationen är en självklar del av verksamheten. Newton är en attraktiv arbetsgivare som har valt en modern arbetsmiljö och moderna arbetsvillkor. Den som har rätt ambitioner och som delar Newtons värderingar hittar alltid intressanta utmaningar och anledningar att vilja fortsätta utvecklas. Läs mer på vår Karriärssida.

Vi söker erfarna lärare och föreläsare
En av framgångsfaktorerna med Newtons verksamhet är de kvalificerade lärare och föreläsare som tjänstgör på utbildningarna. Vi söker alltjämt efter spetskompetens i kombination med dokumenterad pedagogisk kompetens och erfarenheter från arbetslivet. Kontakta oss via utbildning@newton.se!

Vi söker också kvalificerade gästföreläsare – intresserad?
Vi är intresserade av att utöka vårt nätverk med gästföreläsare till utbildningarna. Vi är intresserade av dig som jobbar inom branscherna fastighet, bygg, IT, teknik och försäljning.  Vi söker dig som jobbar som fastighetsförvaltare, systemutvecklare eller försäljningschef eller har expertkunskap inom områden som är relevanta för utbildningarna. Är du intresserad av att dela med dig av din kunskap till våra studenter? Kontakta oss via utbildning@newton.se!

Läs mer på vår Karriärssida.