Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in

Bli byggprojektledare i världsklass med Newton

1 sep 2020

Vill du skapa verklighet av visioner och arbeta med framtidens byggprojekt? Då kan rollen som byggprojektledare vara något för dig.

Allt fler arbeten utförs numer i projektform, så även inom bygg och fastighetssektorn. Med Newtons diplomutbildning Projektledare Bygg/Fastighet får du den spetskompetens som är hett efterfrågad inom branschen.

Projektledaren – en nyckelroll
Som projektledare har du en sammanhållande roll och driver arbetet i projektgruppen framåt. Det kräver modernt ledarskap, god kommunikation samt ansvar vad gäller tids- och kostnadsstyrning.

Att du tycker det är roligt med sociala kontakter är viktigt då projektledaren fungerar som samordnare mellan olika aktörer såsom beställare, leverantörer och konsulter.

Kort om utbildningens inriktning
Newtons utbildning Diplomerad Projektledare Bygg/Fastighet riktar sig till dig som vill utveckla dina kunskaper inom projektledning. Den ger dig moderna och gedigna kunskaper samt utvecklad kompetens vad gäller rollen som projektledare inom bygg- och fastighetsbranschen, idag och för framtiden. Utbildningen är också en förberedelse för PMI och IPMA-certifiering. Avslutad utbildning diplomeras.

Kort om utbildningens upplägg

  • Utbildningsorter är Stockholm och Göteborg
  • 3 månaders deltidsstudier
  • Lärarledd undervisning 1 gång per vecka
  • Projektarbete/praktik kommer bedrivas parallellt med studierna (kan göras på arbetsplatsen)
  • Kurslitteratur, kaffe och tilltugg ingår

Utbildningen startar den 8 oktober i Stockholm och den 7 oktober i Göteborg.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Newtons Diplomerad Projektledare Bygg/Fastighet här

Kontakta utbildningsrådgivare på Newton: utbildning@newton.se