Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
83 000 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans 7 september 2021
Distans Block 7 september 2021
Deltid 6 månader
Stäng
Diplomutbildning

Diplomerad Fastighetsförvaltare

En helteckande utbildning som hjälper dig framåt inom fastighetsförvaltning

Om utbildningen

Du kanske är ny i branschen och vill vidareutbilda dig, eller är det dags att uppdatera dina kunskaper inom fastighetsförvaltning? På samma sätt kanske du sitter på en byggnadsteknisk eller ekonomisk bakgrund och vill bygga på dina yrkeskunskaper med en utbildning?

Då kan du vara med på Newtons heltäckande förvaltarutbildning där du får en bred kunskapsgrund med ökat förståelse för ditt egna och andras arbete.

Fastighetsförvaltare - ett stort ansvar

Du som fastighetsförvaltare har således ett omväxlande arbete med krav på väldigt många olika kompetensområden. Det ligger en stor vikt av att ta hand om och utveckla fastighetsbeståndet och samtidigt se till att hyresgäster och kunder fortsätter att trivas och är nöjda.

Utöver detta ligger det ofta ett stort ansvar hos fastighetsförvaltaren att ansvara för fastighetens ekonomiska och tekniska skick. För att lyckas måste du även ha en bra kommunikation med entreprenörer och egen personal.

Utbildningens ämnesområden

Med denna utbildning får du framför allt en helhetssyn vilket gör att du kommer känna dig tryggare i yrkesrollen. Ämnen som byggteknik, entreprenörskap, fastighetsekonomi, processledning, underhållsplanering, besiktningsmetodik, upphandlingar är bara en del av den kunskap du kommer att bemästra. Utbildningen kommer att varva teori med praktiska gruppövningar för att lärandet ska bli ännu tydligare.

Distans eller Distans Block

Under hösten 2021 kommer diplomutbildningen finnas som två valbara alternativ, distans eller distans block.

  • Distans - Utbildningen sker precis som vanligt under två eftermiddagspass per vecka under utbildningsperioden fast nu på distans.
  • Distans Block - Utbildningen har samma innehåll som distans men är till för dig som föredrar att studera i en mer koncentrerad form. Utbildningen är därför uppdelat i sju block med tre utbildningsdagar för varje block.

Här nedan kan du läsa mer om utbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare:

Utbildningens innehåll
Upplägg och kursöversikt
Målgrupp
Efter utbildningen
Jag kan verkligen intyga att utbildningen ger dig en övergripande förståelse för fastighetsbranschen, förvaltarrollen och de olika arbetsuppgifter som kan ingå i din framtida yrkesroll. Du kommer att få träffa otroligt kompetenta och engagerade lärare som bjuder på goda råd och konkreta tips från arbetslivet. Marju Maide, Fastighetsförvaltare Brf Estate Concierge
83 000 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans 7 september 2021
Distans Block 7 september 2021
Deltid 6 månader

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.