Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
83 000 kr exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 7 september 2021
Malmö 7 september 2021
Distans 7 september 2021
Deltid 6 månader
Stäng
Diplomutbildning

Diplomerad Fastighetsförvaltare

Med en Diplomerad Förvaltarutbildning från Newton kommer du kunna ta klivet inom förvaltning

Om utbildningen

I samarbete med fastighetsbranschen har Newton utvecklat denna populära förvaltarutbildning som kommer att hjälpa dig att ta nästa steg inom fastighetsförvaltning. Utbildningen till Fastighetsförvaltare kommer att ge dig en bred kunskapsgrund och förståelse kring både ditt eget och andras arbete inom branschen. Du kommer även få kunskaper om att leda möten och förhandlingar, om olika ekonomiska begrepp och dess tillämpning samt en praktisk förståelse för juridiken.

Stockholm & Malmö

I Stockholm eller Malmö hålls utbildningen två eftermiddagar i veckan på plats i Newtons lokaler under utbildningsperioden. Detta med reservation för att undervisningen eventuellt kan komma att ske på distans om restriktioner från Regeringen och Folkhälsomyndigheten så kräver.

Distans (NYHET!)

Om du istället föredrar att läsa Diplomutbildningen till Fastighetsförvaltare helt på distans finns även denna möjlighet. Nu kan du alltså delta oavsett var i världen du befinner dig! Distansutbildningen ger dig samma kunskap fast i en mer koncentrerad form då utbildningen är uppdelad på 7 olika block. Schemat finner du under fliken Upplägg.

Denna utbildning gick tidigare under namnet Lexicon Förvaltarutbildning och PLUS Förvaltarutbildning

Innehåll
Upplägg
Antagningskrav
Efter utbildningen
Jag kan verkligen intyga att utbildningen ger dig en övergripande förståelse för fastighetsbranschen, förvaltarrollen och de olika arbetsuppgifter som kan ingå i din framtida yrkesroll. Du kommer att få träffa otroligt kompetenta och engagerade lärare som bjuder på goda råd och konkreta tips från arbetslivet. Marju Maide, Fastighetsförvaltare Brf Estate Concierge
83 000 kr exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 7 september 2021
Malmö 7 september 2021
Distans 7 september 2021
Deltid 6 månader

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.