Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
83 000 kr exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 10 januari 2022
Block Distans 10 januari 2022
Deltid 6 månader
Stäng
Diplomutbildning

Diplomerad Fastighetsförvaltare

Diplomerad Fastighetsförvaltare är en heltäckande utbildning som hjälper dig framåt inom fastighetsförvaltning.

Diplomerad fastighetsförvaltare – Bredda dina kunskaper

Diplomerad Fastighetsförvaltare är till för dig som kanske är ny i branschen och som vill vidareutbilda dig, eller som vill uppdatera dina kunskaper inom fastighetsförvaltning. Du kanske sitter på en byggnadsteknisk eller ekonomisk bakgrund och vill bygga på dina yrkeskunskaper med en utbildning?

Då kan du vara med på Newtons heltäckande förvaltarutbildning som ger dig en bred kunskapsgrund med ökat förståelse för ditt eget och andras arbete. Ämnen som byggteknik, entreprenörskap, fastighetsekonomi, processledning, underhållsplanering, besiktningsmetodik, upphandlingar är bara en del av den kunskap du kommer att bemästra. Utbildningen kommer att varva teori med praktiska gruppövningar för att lärandet ska bli ännu tydligare.

Efter avslutad utbildning kommer du att känna dig tryggare i yrkesrollen och ha fått en förbättrad och förtydligad helhetssyn. Välkommen att läsa till diplomerad fastighetsförvaltare hos oss!

Fastighetsförvaltare - ett stort ansvar

Du som fastighetsförvaltare har ett omväxlande arbete med krav på väldigt många olika kompetensområden. Det ligger en stor vikt i att ta hand om och utveckla fastighetsbeståndet och samtidigt se till att hyresgäster och kunder fortsätter att trivas och är nöjda.

Utöver detta ligger det ofta ett stort ansvar hos fastighetsförvaltaren att ansvara för fastighetens ekonomiska och tekniska skick. För att lyckas måste du också ha förmågan att hålla en bra kommunikation med entreprenörer och egen personal.

Distans eller Distans Block

Under hösten 2021 kommer diplomutbildningen att finnas som två valbara alternativ, distans eller distans block.

  • Distans Block - Utbildningen har samma innehåll som distans men är till för dig som föredrar att studera i en mer koncentrerad form. Utbildningen är uppdelad i sju block med tre utbildningsdagar i varje block och kan kombinera med hel- eller deltidsarbete.
    Schema & kursöversikt  | HT21 | DISTANS BLOCK
  • På plats (Sthlm) VT22 - 6 månader – deltid. Utbildningen sker under två eftermiddagspass per vecka (kl. 15-19) under utbildningsperioden. Utbildningen kan du kombinera med hel- eller deltidsarbete.
    Schema & kursöversikt | VT22 | PLATSBUNDEN

Bland våra diplomutbildningar kan du även studera till byggprojektledare samt till diplomerad fastighetsekonom. Fastighetsbranschen växer och gapar efter folk med rätt kompetens och kunskap. Det får du hos oss! Du kan också läsa vår utbildning fastighetsförvaltare YH om du vill varva din utbildning med att testa dina kunskaper ute i arbetslivet.

Läs mer om utbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare:

Utbildningens innehåll
Upplägg och kursöversikt
Målgrupp
Efter utbildningen
Jag kan verkligen intyga att utbildningen ger dig en övergripande förståelse för fastighetsbranschen, förvaltarrollen och de olika arbetsuppgifter som kan ingå i din framtida yrkesroll. Du kommer att få träffa otroligt kompetenta och engagerade lärare som bjuder på goda råd och konkreta tips från arbetslivet. Marju Maide, Fastighetsförvaltare Brf Estate Concierge
83 000 kr exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 10 januari 2022
Block Distans 10 januari 2022
Deltid 6 månader

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.