0 lediga tjänster

NewRec

Om företaget
Namnet NewRec grundar sig i företagets moderbolag Newton Kompetensutveckling, som under flera års tid bedrivit utbildningsverksamhet inom fastighets- & Samhällsbyggnadssektorn samt IT-branschen. Genom ett nära samarbete med näringslivet har Newton fångat upp den höga efterfrågan på kompetens som råder inom branschen. Resultatet av detta är NewRec, den nya generationens rekryteringsbyrå.

NewRecs drivkraft ligger i att hjälpa företag och människor att utvecklas tillsammans för att nå sin fulla potential. NewRec förstår att ingen organisation är den andra lik och vi tror att nyckeln till en välmående företagskultur ligger i att förstå dom individuella drivkrafterna hos varje enskild individ och potentiell kandidat. Genom stor nyfikenhet och en tro på hållbarhet och ett livslångt lärande vill NewRec vara en långsiktig partner för organisationer som vill ta sina medarbetare och dess kompetens till nästa nivå. Därför erbjuder NewRec rekrytering, konsulttjänster samt interimslösningar som skräddarsys efter den enskilda organisationens behov.

Vad som skiljer oss på NewRec från våra kollegor i branschen är att vi ständigt har örat mot rälsen, att vi vågar utmana det traditionella och att vi arbetar hållbart och långsiktigt.

Att arbeta efter en tydlig rekryteringsprocess och att ha en öppen och ärlig dialog under processens gång är för oss en självklarhet. Vidare värnar NewRec om våra kandidater och har därför också ett stort fokus på att leverera en oslagbar kandidatupplevelse.

Jag är arbetssökande
Vår drivkraft ligger i att utmana och stötta dig som kandidat med karriärcoachning och kompetensutveckling – oavsett vart du befinner dig just nu i din karriär. Kanske funderar du på nästa steg eller så vill du skola om dig? Hör av dig till oss! Vi hjälper dig mer än gärna med tips och råd för hur just du ska kunna uppnå din fulla potential.


SPONTANANSÖKAN FASTIGHETSFÖRVALTARE


Kontakt:
sanna.olsson@newton.se
johanna.romanoff@newton.se