Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans 13-14 dec 2021
Distans 7-8 apr 2022
2 heldagar
Stäng
Kurs

Beskattning och Taxering

Om utbildningen

I kursen Beskattning och Taxering utvecklar du din förmåga inom fastighetsbeskattning och taxering. Du lär dig olika metoder och får verktyg för det skattemässiga regelverket som berör fastighetsverksamheten samt förvärv och lönsamhetsbedömningar.

Kurser inom fastighetsekonomi passar dig som vill fördjupa dina kunskaper och få bättre metoder och verktyg för en enklare vardag.

Ansvarsområdena för fastighetsförvaltare varierar inom olika fastighetsbolag kan dina arbetsuppgifter variera. Det konstanta inslaget är dock ekonomi, som genomgående är i fokus i denna utbildning, oavsett om du befinner dig i ett kommersiellt transaktionsbolag eller i ett kommunalt bostadsbolag.

Distans

Kursen kommer under våren 2021 att helt att bedrivas på distans vilket gör att du kan delta oavsett var i landet du befinner dig.

Diplomerad Fastighetsekonom

Fastighetsekonomi är ett ämne som behandlar flera olika områden. På Newton kan du även läsa till Diplomerad Fastighetsekonom. Diplomutbildningen innehåller, förutom kursen Beskattning och taxering, även tre andra delkurser och en diplomering till ett paketpris.

Kursinnehåll
Utbildningsmål
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans 13-14 dec 2021
Distans 7-8 apr 2022
2 heldagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.