Jenny Jonsson

Jenny Jonsson vinnare av Årets Unga Fastighetskvinna 2019

På affärsseminariet Fastighetskvinnan, på Grand Hotel i Stockholm i onsdags, utsågs Jenny Jonsson från ByggVesta till Årets Unga Fastighetskvinna 2019. Jenny jobbar med strategisk utveckling av investeringar.

Fastighetssverige och Lokalnytt står bakom utmärkelsen som delas ut årligen i samband med Fastighetskvinnan. Denna gång var konkurrensen extra hård då hela 70 kvinnor var nominerade till priset.

Motiveringen löd:

”Årets Unga Fastighetskvinna lever sitt ledarskap och har infört både en ny företagskultur och nya tankesätt i bolagen hon verkar inom. Med egna starka förebilder och ett tydligt engagemang för andra har hon initierat ett flertal projekt och arbeten som framför allt bidrar till förändring för många kvinnor oavsett bakgrund. Hon har genom sin roll och sitt arbete satt en tydlig prägel bland annat på företagets hållbarhetsarbete. Årets Unga Fastighetskvinna har både ett starkt resultatfokus och mänskligt fokus med ett entusiasmerande förhållningssätt till sin omgivning. Hennes vilja kan ingen ta fel på och den har lett fram till den centrala position hon idag har. Med rötter i olika kulturer har hon också en förståelse för olikheter och mångfald. Hennes driv, personlighet och ödmjukhet kommer vi att inspireras av även i framtiden.”

Amanda Welander från CBRE och Rebecka Eidenert från Studentbostäder delade på andrapriset.

Stort grattis till alla vinnarna från oss på Newton!