Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
Göteborg 23 augusti 2021
Stockholm 23 augusti 2021
Malmö 23 augusti 2021
500 yh-poäng (2,5 års heltidsstudier)
Stäng
YH

Fastighetsförvaltare

CSN-berättigad

ANSÖKAN ÖPPNAR 2 FEBRUARI
Om utbildningen

Fastighetsförvaltaren har en nyckelroll på fastighetsföretaget och det övergripande ansvaret för förvaltningen av en eller flera fastigheter. Rollen som förvaltare är spännande och kan vara utformad på olika sätt beroende på arbetsgivare. Eftersom arbetsuppgifterna varierar från att ansvara för fastighetens ekonomi, till att planera fastighetens underhåll och kommande reparationer, krävs en bred kunskap inom många kompetensområden. Samarbete och kontakt med människor inom branschen är en stor del av vardagen.

Newton - specialiserade på fastighet

Förutom goda möjligheter till ett välbetalt jobb ger Newtons utbildning dig alla möjligheter till en lyckad karriär inom fastighetsbranschen. Genom Newtons nära samarbete med framstående branschföretag, är utbildningen utformad efter kompetenskraven som företag idag efterfrågar. Med utbildningens tre praktikperioder får du värdefull praktisk erfarenhet, och det finns även goda möjligheter att knyta kontakter med framtida arbetsgivare.

Om yrkesrollen
Efter utbildningen
Behörighetskrav
Kursöversikt
Vi har så roligt på jobbet och trivs med varandra i teamet. Jag får jobba med två saker som jag brinner för; fastigheter och kundservice. Akis Theodorakis, före detta Newtonstuderande

Några av våra 200 samarbetspartners

Göteborg 23 augusti 2021
Stockholm 23 augusti 2021
Malmö 23 augusti 2021
500 yh-poäng (2,5 års heltidsstudier)

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.