Göteborg Start V.33
Stockholm Start V.33
Malmö Se Teknisk Förvaltare
500 yh-poäng (2,5 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Stäng
YH
Ansök senast 02 maj

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare bär det övergripande ansvaret för förvaltningen av en fastighet. Newtons utbildning inom fastighetsförvaltning ges i Stockholm och Göteborg

Fastighetsförvaltare - utbildning med bredd

Fastighetsförvaltare är en utbildning med stor bredd som leder till en spännande roll som kan vara utformad på olika sätt beroende på arbetsgivare – ofta med stark ansvarsbetoning. Arbetsuppgifterna kan variera från ekonomiansvar, till planering av fastighetens underhåll och kommande reparationer. Därför krävs god kunskap inom flera kompetensområden. Vår YH-utbildning till fastighetsförvaltare förbereder dig på bästa sätt för arbetet som fastighetsförvaltare.

I hela landet finns en stor efterfrågan på fastighetsförvaltare – vår utbildning ges i Göteborg och Stockholm. Är du redo för en roll med mycket ansvar, många sociala kontaktytor och att driva en hållbar förvaltning? Välkommen att börja plugga till fastighetsförvaltare på var utbildning som omfattar 500 YH-poäng (2,5 år).

Hos oss på Newton kan du också läsa till diplomerad fastighetsförvaltare. Kursen är deltid under 6 månader och går att läsa på distans eller på plats i Stockholm och Malmö. Utbildningen vänder sig till dig som är ny i branschen eller vill uppdatera dina kunskaper.

Att läsa till fastighetsförvaltare på YH

Newtons YH-utbildning inom fastighetsförvaltning är utformad efter de kompetenskrav som företag idag efterfrågar och ger dig de teoretiska kunskaper som krävs samt möjligheten att omsätta dina kunskaper under tre praktikperioder. Att kombinera de teoretiska delarna med praktik ger dig ökad förståelse för de teoretiska delarna samt en gyllene chans att testa dina kunskaper i arbetslivet. Vår YH-utbildning till fastighetsförvaltare förbereder dig på bästa sätt för arbetet som fastighetsförvaltare. Att studera på yrkeshögskola ger både erfarenhet och kompetens – en ovärderlig kombination när du ska inleda din karriär inom fastighetsförvaltning.

Utöver fastighetsförvaltare på YH kan du också utbilda dig inom teknisk fastighetsförvaltning eller lära dig om digitala verktyg på YH - Byggnadsingenjör? Vi erbjuder YH-utbildningar inom flera olika branscher och områden.

Studera till Teknisk Fastighetsförvaltare i Malmö Hösten 2024

Yh-utbildningen till Fastighetsförvaltare startar inte i Malmö denna höst. Istället erbjuder vi utbildningen till Teknisk Fastighetsförvaltare, en unik kombination av förvaltning och teknik. Denna inriktning ger dig viktiga verktyg för att bidra till miljövänlighet och hållbarhetsarbete inom fastighetssektorn.

Intresserad av att forma framtidens fastighetsförvaltning? Läs mer om denna spännande möjlighet Fastighetsförvaltare med teknisk inriktning 

Att arbeta som fastighetsförvaltare
Efter utbildningen
Behörighetskrav
Datorkrav
Kursöversikt
Fastighetsförvaltare - Utbildning - Stockholm
Fastighetsförvaltare - Utbildning - Göteborg
Vi har så roligt på jobbet och trivs med varandra i teamet. Jag får jobba med två saker som jag brinner för; fastigheter och kundservice. Akis Theodorakis, före detta Newtonstuderande

Samarbetsföretag

Göteborg Start V.33
Stockholm Start V.33
Malmö Se Teknisk Förvaltare
500 yh-poäng (2,5 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Ansökan sker på yh-antagning.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.