Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
Göteborg 15 augusti 2022
Stockholm 15 augusti 2022
Malmö 15 augusti 2022
500 yh-poäng (2,5 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Stäng
YH

Fastighetsförvaltare

ANSÖKAN STÄNGD - Fastighetsförvaltare bär det övergripande ansvaret för förvaltningen av en fastighet. Newtons utbildning inom fastighetsförvaltning ges i Stockholm, Göteborg & Malmö.

Fastighetsförvaltare - utbildning med bredd

Fastighetsförvaltare är en utbildning med stor bredd som leder till en spännande roll som kan vara utformat på olika sätt beroende på arbetsgivare – ofta med stark ansvarsbetoning. Arbetsuppgifterna kan variera från ekonomiansvar, till planering av fastighetens underhåll och kommande reparationer. Därför krävs en bred kunskap inom flera kompetensområden. Vår YH-utbildning till fastighetsförvaltare förbereder dig för den bredd som du kommer att möta i arbetslivet.

Det finns en extremt stor efterfrågan på Fastighetsförvaltare – vår utbildning ges i Göteborg, Stockholm och Malmö. Är du redo för en roll med mycket ansvar, många sociala kontaktytor och att driva en hållbar förvaltning? Välkommen att börja plugga till fastighetsförvaltare på YH!

Att läsa till fastighetsförvaltare på YH

Newtons YH-utbildning inom fastighetsförvaltning är utformad efter de kompetenskrav som företag idag efterfrågar och ger dig de teoretiska kunskaper som krävs samt möjligheten att omsätta dina kunskaper under tre praktikperioder. Att kombinera de teoretiska delarna med praktik ger dig ökad förståelse för de teoretiska delarna samt en gyllene chans att testa dina kunskaper i arbetslivet. Att studera på yrkeshögskola ger både erfarenhet och kompetens – en ovärderlig kombination när du ska inleda din karriär inom fastighetsförvaltning.

Är du intresserad av att utbilda dig inom teknisk fastighetsförvaltning eller att lära dig om digitala verktyg på YH - Byggnadsingenjör? Vi erbjuder YH-utbildningar inom flera olika branscher och områden.

Att arbeta som Fastighetsförvaltare
Efter utbildningen
Behörighetskrav
Kursöversikt
Fastighetsförvaltare - Utbildning - Stockholm
Fastighetsförvaltare - Utbildning - Göteborg
Fastighetsförvaltare - Utbildning - Malmö
Vi har så roligt på jobbet och trivs med varandra i teamet. Jag får jobba med två saker som jag brinner för; fastigheter och kundservice. Akis Theodorakis, före detta Newtonstuderande

Några av våra 200 samarbetspartners

Göteborg 15 augusti 2022
Stockholm 15 augusti 2022
Malmö 15 augusti 2022
500 yh-poäng (2,5 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Ansökan sker på yh-antagning.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.