Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
Göteborg Augusti 2023
Stockholm Augusti 2023
Malmö Augusti 2023
500 yh-poäng (2,5 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Stäng
YH

Fastighetsförvaltare

ANSÖKAN HT22 STÄNGD - ANSÖKAN HT23 öppnar i februari - Fastighetsförvaltare bär det övergripande ansvaret för förvaltningen av en fastighet. Newtons utbildning inom fastighetsförvaltning ges i Stockholm, Göteborg & Malmö.

Fastighetsförvaltare - utbildning med bredd

Fastighetsförvaltare är en utbildning med stor bredd som leder till en spännande roll som kan vara utformat på olika sätt beroende på arbetsgivare – ofta med stark ansvarsbetoning. Arbetsuppgifterna kan variera från ekonomiansvar, till planering av fastighetens underhåll och kommande reparationer. Därför krävs god kunskap inom flera kompetensområden. Vår YH-utbildning till fastighetsförvaltare förbereder dig på bästa sätt för arbetet som fastighetsförvaltare.

Det finns en stor efterfrågan på Fastighetsförvaltare i hela landet – vår utbildning ges i Göteborg, Stockholm och Malmö. Är du redo för en roll med mycket ansvar, många sociala kontaktytor och att driva en hållbar förvaltning? Välkommen att börja plugga till fastighetsförvaltare på YH.

Hos oss på Newton kan du också läsa till diplomerad fastighetsförvaltare. Kursen är deltid
under 6 månader och går att läsa på distans eller på plats i Stockholm och Malmö.
Utbildningen vänder sig till dig som är ny i branschen eller vill uppdatera dina kunskaper.

Att läsa till fastighetsförvaltare på YH

Newtons YH-utbildning inom fastighetsförvaltning är utformad efter de kompetenskrav som företag idag efterfrågar och ger dig de teoretiska kunskaper som krävs samt möjligheten att omsätta dina kunskaper under tre praktikperioder. Att kombinera de teoretiska delarna med praktik ger dig ökad förståelse för de teoretiska delarna samt en gyllene chans att testa dina kunskaper i arbetslivet. Att studera på yrkeshögskola ger både erfarenhet och kompetens – en ovärderlig kombination när du ska inleda din karriär inom fastighetsförvaltning.

Är du intresserad av att utbilda dig inom teknisk fastighetsförvaltning eller att lära dig om digitala verktyg på YH - Byggnadsingenjör? Vi erbjuder YH-utbildningar inom flera olika branscher och områden.

Att arbeta som Fastighetsförvaltare
Efter utbildningen
Behörighetskrav
Kursöversikt
Fastighetsförvaltare - Utbildning - Stockholm
Fastighetsförvaltare - Utbildning - Göteborg
Fastighetsförvaltare - Utbildning - Malmö
Vi har så roligt på jobbet och trivs med varandra i teamet. Jag får jobba med två saker som jag brinner för; fastigheter och kundservice. Akis Theodorakis, före detta Newtonstuderande

Några av våra 200 samarbetspartners

Göteborg Augusti 2023
Stockholm Augusti 2023
Malmö Augusti 2023
500 yh-poäng (2,5 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Ansökan sker på yh-antagning.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.