Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
Malmö Augusti 2023
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Stäng
YH

Teknisk förvaltare

HT23 ANSÖKAN ÖPPNAR I FEBRUARI - Drömmer du om ett yrke där du får arbeta med framtidens teknik inom fastighetsområdet? Läs vår utbildning till teknisk förvaltare i Malmö.

Teknisk förvaltare - utbildning med hållbarhet i fokus

Som fastighetsförvaltare med teknisk inriktning arbetar du med fastighetsprojekt av teknisk karaktär. Du säkerställer inomhusmiljön och utvecklar fastigheternas tekniska standard med energioptimering för hållbara och smarta hus. Genom digitalisering samt energi- och miljömål ser du även till att skapa ett långsiktigt och hållbart boende med hänsyn till framtiden, människors hälsa och hög kundnöjdhet.

Det finns ett stort behov av teknisk kompetens inom området miljö- och klimatanpassning inom bygg- och fastighetsbranschen vilket gör tekniska förvaltare till en efterfrågad kompetens.

Läs om varför Mia valde Teknisk förvaltare istället för Fastighetsförvaltare

Att studera till förvaltare på YH

Förutom goda möjligheter till ett välbetalt jobb ger Newtons utbildning teknisk förvaltare dig alla möjligheter till en lyckad karriär inom fastighetsbranschen. Genom vårt nära samarbete med framstående branschföretag är utbildningen utformad efter kompetenskraven som företag efterfrågar. Med utbildningens två praktikperioder får du dessutom värdefull praktisk erfarenhet.

Nyfiken på fastighetsbranschen? På Newton har vi gjort fastighetsbranschen till vår specialitet. Bland våra YH-utbildningar hittar du även Fastighetsförvaltare - YH och YH - Byggnadsingenjör som ger dig den kompetens du behöver inom respektive område.

Förvaltarforum om yrkesrollen Teknisk förvaltare

Livet efter avslutad teknisk förvaltare-utbildning

Efter avslutad utbildning hos oss på Newton besitter du kunskaper inom teknisk förvaltning med ett stort ansvar. Ditt främsta ansvar består i att förvalta fastigheten genom planering av underhåll och kommande reparationer. Med den tekniska kompetens du besitter blir du en viktig kugge för fastighetens välmående och utveckling.

I vår utbildning till teknisk fastighetsförvaltare läggs ett stort fokus på miljösmarta val. Det innebär att du får driva fastigheten mot en mer hållbar framtid genom alltifrån modernisering och digitalisering till energieffektivisering.

Arbetsmarknaden för tekniska förvaltare

Fastighetsbranschen har allt högre krav på klimat- och miljöanpassning att leva upp till. Det gör dig till en eftertraktad resurs hos framtida arbetsgivare. Du kan också se fram emot en god löneutveckling och en bransch med sjysta arbetsvillkor.

Om yrkesrollen
Behörighetskrav
Efter utbildningen
Kursöversikt
Teknisk förvaltare - Utbildning - Malmö
Som teknisk förvaltare kan du även ta jobb som fastighetsförvaltare, men inte tvärtom. I grunden läser du likadana kurser men som teknisk förvaltare måste du ha större kunskap om teknik och ditt arbete handlar mycket om hur du kan få ner kostnaderna genom att se över energiförbrukningen på fastigheterna. Cliff Wärme, före detta Newtonstuderande

Utbildningens samarbetsföretag

Malmö Augusti 2023
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Ansökan sker på yh-antagning.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.