Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
Malmö 23 augusti 2021
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Stäng
YH
Ansök senast 05 maj

Teknisk förvaltare

Drömmer du om ett yrke där du får arbeta med framtidens teknik inom fastighetsområdet?

Teknisk förvaltare

Med Newtons utbildning till Teknisk förvaltare får du efterfrågad kompetens som leder till goda anställningsmöjligheter. Som fastighetsförvaltare med teknisk inriktning arbetar du ofta med fastighetsprojekt av teknisk karaktär. Det kan handla om att ansvara för det tekniska underhållet för fastigheter till att agera teknisk expert i ett fastighetsprojekt.

Att studera till Teknisk förvaltare på YH

Förutom goda möjligheter till ett välbetalt jobb ger Newtons utbildning dig alla möjligheter till en lyckad karriär inom fastighetsbranschen. Genom Newtons nära samarbete med framstående branschföretag, är utbildningen utformad efter kompetenskraven som företag idag efterfrågar. Med utbildningens två praktikperioder får du värdefull praktisk erfarenhet, och det finns även goda möjligheter att knyta kontakter med framtida arbetsgivare.

Om yrkesrollen
Behörighetskrav
Efter utbildningen
Kursöversikt
Som teknisk förvaltare kan du även ta jobb som fastighetsförvaltare, men inte tvärtom. I grunden läser du likadana kurser men som teknisk förvaltare måste du ha större kunskap om teknik och ditt arbete handlar mycket om hur du kan få ner kostnaderna genom att se över energiförbrukningen på fastigheterna. Cliff Wärme, före detta Newtonstuderande

Några av våra 200 samarbetspartners

Malmö 23 augusti 2021
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Ansökan sker på yh-antagning.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.