Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
Malmö 15 augusti 2022
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Stäng
YH

Teknisk förvaltare

ANSÖKAN ÖPPNAR I FEBRUARI - Drömmer du om ett yrke där du får arbeta med framtidens teknik inom fastighetsområdet? Läs vår utbildning till teknisk förvaltare i Malmö.

Teknisk förvaltare - utbildning med hållbarhet i fokus

Som fastighetsförvaltare med teknisk inriktning arbetar du med fastighetsprojekt av teknisk karaktär. Du arbetar med allt från digitalisering till energieffektivisering och driftsekonomi och gör det alltid med fokus på hög kundnöjdhet. Som fastighetsförvaltare med teknisk inriktning arbetar du med fastighetsprojekt av teknisk karaktär. Du arbetar med allt från digitalisering till energieffektivisering och driftsekonomi och gör det alltid med fokus på hög kundnöjdhet. Du säkerställer inomhusmiljön och utvecklar fastigheternas tekniska standard med energioptimering för hållbara och smarta hus. Genom digitalisering samt energi- och miljömål ser du även till att skapa ett långsiktigt och hållbart boende med hänsyn till framtiden, människors hälsa och hög kundnöjdhet.

Det finns ett stort behov av teknisk kompetens inom området miljö- och klimatanpassning inom bygg- och fastighetsbranschen vilket gör tekniska förvaltare till en efterfrågad kompetens.

Att studera till teknisk förvaltare på YH

Förutom goda möjligheter till ett välbetalt jobb ger Newtons utbildning teknisk förvaltare dig alla möjligheter till en lyckad karriär inom fastighetsbranschen. Genom vårt nära samarbete med framstående branschföretag är utbildningen utformad efter kompetenskraven som företag efterfrågar. Med utbildningens två praktikperioder får du dessutom värdefull praktisk erfarenhet.

Nyfiken på fastighetsbranschen? På Newton har vi gjort fastighetsbranschen till vår specialitet. Bland våra YH-utbildningar hittar du även Fastighetsförvaltare - YH och YH - Byggnadsingenjör som ger dig den kompetens du behöver inom respektive område.

Läs om varför Mia valde Teknisk förvaltare istället för Fastighetsförvaltare

Om yrkesrollen
Behörighetskrav
Efter utbildningen
Kursöversikt
Teknisk fastighetsförvaltare - Utbildning - Malmö
Som teknisk förvaltare kan du även ta jobb som fastighetsförvaltare, men inte tvärtom. I grunden läser du likadana kurser men som teknisk förvaltare måste du ha större kunskap om teknik och ditt arbete handlar mycket om hur du kan få ner kostnaderna genom att se över energiförbrukningen på fastigheterna. Cliff Wärme, före detta Newtonstuderande

Några av våra 200 samarbetspartners

Malmö 15 augusti 2022
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Ansökan sker på yh-antagning.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.