Malmö Planerad Start 2024
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Stäng
YH

Fastighetsförvaltare – Teknisk inriktning

Drömmer du om ett yrke där du får arbeta med framtidens teknik inom fastighetsområdet? Läs vår utbildning till teknisk förvaltare i Malmö.

Teknisk förvaltare - utbildning med hållbarhet i fokus

Som teknisk förvaltare har du en utbildning med teknisk inriktning som sätter hållbarhet i fokus. Du arbetar med fastighetsprojekt av teknisk karaktär. Det kan bland annat innebära att du säkerställer inomhusmiljön och utvecklar fastigheternas tekniska standard med energioptimering för hållbara och smarta hus. Genom digitalisering samt energi- och miljömål ser du även till att skapa ett långsiktigt och hållbart boende med hänsyn till framtiden, människors hälsa och hög kundnöjdhet.

Stort behov av kompetens inom teknisk förvaltning

I bygg- och fastighetsbranschen finns ett stort behov av teknisk kompetens inom området miljö- och klimatanpassning, vilket gör kunskap om teknisk fastighetsförvaltning till en efterfrågad kompetens. På Newton erbjuder vi en utbildning till teknisk förvaltare som tar avstamp i vad branschen efterfrågar. Det gör att du kommer att kliva in i branschen med helt rätt kunskaper.

Läs om varför Mia valde Teknisk förvaltare istället för Fastighetsförvaltare

Nära samarbete med framstående branschföretag

Förutom goda möjligheter till ett välbetalt jobb ger Newtons utbildning teknisk förvaltare dig alla möjligheter till en lyckad karriär inom fastighetsbranschen. Genom vårt nära samarbete med framstående branschföretag är utbildningen utformad efter de kompetenskrav som företag efterfrågar. Med utbildningens två praktikperioder får du dessutom värdefull praktisk erfarenhet.

Nyfiken på fastighetsbranschen? På Newton har vi gjort fastighetsbranschen till vår specialitet. Bland våra YH-utbildningar hittar du även Fastighetsförvaltare - YH och YH - Byggnadsingenjör som ger dig den kompetens du behöver inom respektive område.

Förvaltarforum om yrkesrollen Teknisk förvaltare

Efter avslutad teknisk förvaltare-utbildning

Efter avslutad utbildning hos oss på Newton besitter du kunskaper inom teknisk förvaltning med ett stort ansvar. Ditt främsta ansvar består i att förvalta fastigheten genom planering av underhåll och kommande reparationer. Med den tekniska kompetens du besitter blir du en viktig kugge för fastighetens välmående och utveckling.

I vår utbildning till teknisk fastighetsförvaltare läggs ett stort fokus på miljösmarta val. Det innebär att du får driva fastigheten mot en mer hållbar framtid genom alltifrån modernisering och digitalisering till energieffektivisering.

Arbetsmarknaden för tekniska förvaltare

Fastighetsbranschen har allt högre krav på klimat- och miljöanpassning att leva upp till. Det gör dig till en eftertraktad resurs hos framtida arbetsgivare. Du kan också se fram emot en god löneutveckling och en bransch med sjysta arbetsvillkor.

Skillnaden mellan Fastighetsförvaltare och Teknisk förvaltare
Om yrkesrollen
Skillnaden mellan Fastighetsförvaltare och Teknisk förvaltare
Behörighetskrav
Datorkrav
Efter utbildningen
Kursöversikt
Teknisk förvaltare - Utbildning - Malmö
Som teknisk förvaltare kan du även ta jobb som fastighetsförvaltare, men inte tvärtom. I grunden läser du likadana kurser men som teknisk förvaltare måste du ha större kunskap om teknik och ditt arbete handlar mycket om hur du kan få ner kostnaderna genom att se över energiförbrukningen på fastigheterna. Cliff Wärme, före detta Newtonstuderande

Utbildningens samarbetsföretag

Malmö Planerad Start 2024
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Ansökan sker på yh-antagning.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.