Stockholm - Hybrid Besked 2024
Göteborg - Hybrid Besked 2024
Malmö - Hybrid Besked 2024
Kort YH-utbildning, 30 yh-poäng, 6 veckor - deltid, CSN-berättigad
Stäng
YH

Cirkulär ekonomi inom samhällsbyggnad

Utveckla framtiden med vår kostnadsfria korta YH-kurs i cirkulär ekonomi inom samhällsbyggnad – en utbildning som tar dig ett aktivt steg mot en hållbar framtid. Ditt engagemang behövs nu mer än någonsin!

Cirkulär ekonomi

Halva mängden av alla utvunna resurser går till byggnader och infrastruktur. Därför är det viktigt att omfamna nya sätt att tänka och agera. Vår korta YH-kurs i cirkulär ekonomi kan hjälpa till med detta. Du får bättre förståelse för miljöaspekter inom samhällsbyggnad i en utbildning som erbjuder verktyg och kunskap för mer hållbar resursanvändning inom fastighets- och byggbranschen.

Förstå och tillämpa cirkulär ekonomi

Kursen ger dig en djupare förståelse för cirkulär ekonomi genom att utforska dess underliggande teorier, begrepp och policyinstrument. Denna kunskap rustar dig för att bidra till och driva hållbar förändring i din organisation.

Genom kursen utvecklar du förmågan att analysera och utvärdera tekniska, ekonomiska och organisatoriska lösningar utifrån principerna för cirkulär ekonomi. Målet är att kunna bidra till skapandet av mer hållbara och resurseffektiva byggnader och infrastrukturer. Hos Newton får du möjligheten att lära dig mer om cirkulär ekonomi i en utbildning som kombinerar klassrumsundervisning med digital inlärning.

Ditt nästa steg i karriären

Den här korta YH-kursen är en investering i din framtid. Den kan stärka dina befintliga kunskaper och kompetenser inom fastighets- eller byggbranschen. Med den kan du positionera dig själv inom hållbar samhällsutveckling.

Kostnadsfri och CSN:berättigad

Denna korta Yh-kurs är helt kostnadsfri för deltagare. Dessutom är den CSN-berättigad, vilket innebär att du kan ansöka om studiemedel från Centrala studiestödsnämnden (CSN) under din studietid.

Ansökningsinstruktion
Reell kompetens - Om du saknar behörighet
Kursupplägg & Datum:
Efter utbildningen:
Behörighetskrav:
Stockholm - Hybrid Besked 2024
Göteborg - Hybrid Besked 2024
Malmö - Hybrid Besked 2024
Kort YH-utbildning, 30 yh-poäng, 6 veckor - deltid, CSN-berättigad
Ansökan sker på yh-antagning.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.