English
English

Publicerad:

4 anledningar varför du borde välkomna en LIA-praktikant

Framtidens talanger förstärker ditt företag – Ta emot LIA-praktikanter och låt ambitiösa talanger forma er framgång. Upptäck fördelarna med samarbeten, ökat perspektiv och kreativitet för att driva era innovationer och framtidens tillväxt.

Publicerad:

För att ge våra studerande på Newton Kompetensutveckling en möjlighet att utveckla sina färdigheter och få praktisk erfarenhet inom sitt yrkesområde behöver vi samarbeta med företag som är villiga att ta emot Lärande i Arbete (LIA)-praktikanter. Vi vill lyfta fram de fördelar och styrkor som företag kan dra nytta av genom att välkomna våra studerande som praktikanter.

 1. Få tillgång till ambitiösa och motiverade talanger
  Ta emot våra LIA-praktikanter och få tillgång till talanger som ivrigt vill tillämpa sina kunskaper och lära sig mer. Dessa studenter har aktivt valt sin utbildning och kan bidra med entusiasm, energi och till er arbetsplats
 2. Forma framtidens medarbetare
  Genom att ta emot en LIA-praktikant får ert företag möjlighet att vara med och forma nästa generation av yrkesverksamma inom ert specifika område. Genom att dela med er av er kunskap och erfarenhet kan ni vara med och påverka deras utveckling och skapa en stark arbetsrelation. Det kan också öka era chanser att rekrytera välutbildade och kompetenta medarbetare i framtiden.
 3. Ökat perspektiv och kreativitet
  Våra LIA-praktikanter kommer med olika bakgrunder, erfarenheter och kunskaper. Genom att ta emot en praktikant får ert företag tillgång till en rikedom av nya insikter och perspektiv, vilket kan ge upphov till innovativa idéer och kreativa lösningar.
 4. Samarbeten och nätverk
  Genom att ta emot en LIA-praktikant kan ert företag bygga samarbeten och utvidga ert nätverk. Våra studerande kan vara en länk till andra talanger, företag och branschorganisationer som kan vara värdefulla för er verksamhet på lång sikt.

Vi ser fram emot att samarbeta med ert företag för att ge våra studerande möjlighet att lära sig av er erfarenhet samtidigt som de bidrar med sin entusiasm, nyfikenhet och uppdaterade kunskaper till er verksamhet. Tillsammans kan vi forma framtidens yrkesverksamma inom ert område!

Vill du bli kontaktad eller veta mer? Besök vår sida Ta emot LIA

Dela artikeln

Liknande