English
English

Aktuellt

Yrkeshögskola
Har du fått ditt antagningsbesked?

Grattis till dig som har fått ditt antagningsbesked till Newton! Glöm inte att säkra din plats genom att tacka JA på antagning.se. Om du fortfarande väntar på besked eller står som reserv, här kommer lite värdefull information här.

YH-kurs
Kickstarta hösten med en kort YH-kurs

Varför inte göra något annorlunda i höst genom att ge dig själv en boost av ny energi och kunskap? Nu är ansökan till våra korta YH-kurser öppen, och det är dags att ge dig själv ett lyft.

Aktuellt
Känner du till YH-kurser?

Jobbar du och söker ny inspiration? En kort YH-kurs är perfekt för dig som vill prova något nytt eller fördjupa dig samtidigt som du arbetar. På bara 12 veckor kan du utforska nya ämnen och få ny inspiration – helt kostnadsfritt!

Yrkeshögskola
YH-utbildningar som är öppna för sen ansökan

Är det dags för dig att påbörja din drömutbildning men kanske är sent ute? Ansökan är nu öppen för sen anmälan till några av Newtons YH-utbildningar. Det betyder att du fortfarande kan söka till utbildningen och ha möjlighet att bli antagen.

Studentintervju
Ett år som teknisk fastighetsförvaltarstudent!

För ett år sedan skickade jag in min ansökan till utbildningen på Newton i Malmö, och nu kan jag med glädje och facit i hand säga att det var ett av de bättre besluten i mitt liv att starta ett nytt kapitel i min yrkeskarriär och våga ta klivet till skolbänken.

Aktuellt
Newtons arbete med Yh-ansökningar

Till följd av den senaste tidens granskningar inom yrkeshögskolan vill vi på Newton klargöra vårt arbete gällande ansökningar till yrkeshögskoleutbildningar.

Yrkeshögskola
Sofia svarar på vanliga antagningsfrågor

Här besvarar Sofia dessa, så läs vidare för att få värdefulla insikter direkt från henne om allt från behörighetstester till det Särskilda Provet och hur du kan öka dina chanser att bli antagen.

Aktuellt
Fastighetsförvaltare Lön

En genomsnittlig lön för fastighetsförvaltare ligger på mellan 40 000 och 55 000 kronor i månaden. Skillnaderna i lönenivåer ligger både i hur länge man har varit i branschen samt vilken utbildning eller annan erfarenhet man har.

Studentintervju
Med intresse för fastighetsteknik

"Min fascination började som en hobby. Jag älskade alltid att utforska hur byggnader kunde förbättras och hur teknologi kan integreras i våra livsmiljöer," berättar Juliana.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att få svar på dina frågor och hjälp med ditt ärende. Om du inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta oss – vi är här för att hjälpa dig!

Kontakta oss