English
English

Arbeta hos oss

24

Anställda

184

Lärare/konsulter med spetskompetens

229

Samarbetspartners

Vad roligt att du är intresserad av oss!

Våra medarbetare är kärnan i Newtons framgång. Vi erbjuder spännande utmaningar och möjligheter för personlig och professionell utveckling, vilket främjar långsiktiga och givande karriärer.

Ett kreativt och stödjande arbetsklimat

På Newton sätter vi värde på samarbete och ett kreativt förhållningssätt, där långsiktiga relationer och högkvalitativa utbildningar är i fokus. Vi stöttar och respekterar varandra, vilket skapar en trygg och inspirerande arbetsmiljö. Genom tydliga mål och ett genuint engagemang strävar vi efter att skapa hållbara resultat och framgång.

Engagemang och kvalitet i varje roll

Vår passion för samarbete, respekt och kvalitet genomsyrar varje yrkesroll hos Newton. Vi arbetar för att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär i alla våra interaktioner, oavsett om det gäller kunder, leverantörer eller kollegor. Våra nära relationer med studenter, konsulter, utbildare och samarbetspartners kräver medarbetare som är positiva, strukturerade och har en stark samarbetsförmåga. Denna inställning är avgörande för att upprätthålla Newtons höga standard och den unika arbetsmiljö vi är så stolta över.

Skicka en spontanansökan

Just nu har vi inte några lediga tjänster, men du är välkommen med en spontanansökan. Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter om det dyker upp en relevant tjänst som du skulle passa in i.

Spontanansökan

Nyfiken på oss? Hör av dig genom kontaktformuläret!

    Hur kan vi hjälpa dig?

    Vi vill att det ska vara enkelt för dig att få svar på dina frågor om att arbeta hos oss. Om du inte hittar den information du söker, tveka inte att kontakta oss – vi är här för att hjälpa dig!