English
English

För Företag

Företags­anpassad utbildning

Behöver ert företag en utbildning som är skräddarsydd för era unika behov? Genom samarbete med våra erfarna utbildningsrådgivare säkerställer vi att ni erhåller den specialanpassade utbildningen som optimalt uppfyller er verksamhets specifika mål och krav. Upptäck hur vi kan stödja er utveckling på era egna villkor.

Samarbeta med oss

Oavsett om du är en enskild expert eller representerar ett företag, finns det en plats för dig i vårt samarbete. Engagera dig i vår ledningsgrupp, dela din kunskap som utbildare på Newton, eller bidra till utvecklingen av nya, innovativa utbildningar. Varje bidrag är värdefullt och bidrar till vår gemensamma framgång. Upptäck hur ditt engagemang kan skapa positiva förändringar och bidra till kontinuerlig utveckling.

Ta emot en LIA-Praktikant

Tänk dig att under en period kunna ha ytterligare en resurs till teamet. Någon som är intresserad, nyfiken och som kommer med ny energi, kunskap och kanske till och med nya idéer. Någon som kan se på ert företag med nya ögon och med viljan att ni tillsammans ska lyckas.

Newton Networking Day

Välkomna till ett tillfälle där ert företag har möjligheten att träffa och knyta band med morgondagens talanger! Vi på Newton är glada att bjuda in till en unik träff fylld med möjligheter där ni får chansen att möta våra ambitiösa studerande som är redo att dyka in i arbetslivet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att få svar på dina frågor och hjälp med ditt ärende. Om du inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta oss – vi finns här för att guida dig rätt!