English
English

Newton växer för att möta efterfrågan på företagsutbildningar

Newtons nya medarbetarna Jessica Andersson och Mia Inde ansluter som utbildningsrådgivare när Newton gör en större satsning kring utbildning för företag.

Publicerad:

Newton kompetensutveckling har anställt Jessica Andersson och Mia Inde som rådgivare för företagsutbildningar. Tillsammans med övriga teamkollegor ser de till att företag investerar i hållbar kompetensutveckling som är lönsamt både för företaget och personalen.

Susanne Åhlén, Vice vd och Affärsområdeschef Försäljning:

– Jag är oerhört glad för att Jessica och Mia har valt att arbeta med oss på Newton. De kommer med sin långa och breda kompetens att tillföra stor kunskap och erfarenhet både till oss och Newtons företagskunder.

Två nya medarbetare som besitter stor kunskapsgrund inom fastighetsbranschen

Jessica Andersson kommer från en liknande roll från BFAB. Hon besitter närmare 30 års erfarenhet från utbildningsbranschen inom fastighet- och bygg och kommer att vara stationerad i Göteborg.

– Jag ser fram emot att bidra till Newtons tillväxtresa och få möjlighet att erbjuda företag och organisationer inom fastighet, bygg och IT branschen intressanta och aktuella vidareutbildningar, säger Jessica Andersson.

Mia Inde har 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen varav 16 år på Wallenstam. Mia är stationerad i Stockholm med en roll som utbildningsrådgivare och regionansvarig för LIA (Lärande i Arbete) för region Stockholm.

– Jag har tidigare haft möjlighet att arbeta med Newton som gästföreläsare och som medlem i ledningsgruppen för utbildningen inom Fastighetsförvaltning. Att nu få utveckla Newtons erbjudande och erbjuda kvalitativ kompetensutveckling och resursförstärkning ska bli väldigt kul, säger Mia Inde.

Både Jessica och Mia har påbörjat sitt arbete för att ge våra kunder den absolut bästa rådgivningen i företagens viktiga arbete med att kompetensutveckla sina medarbetare.

Dela artikeln

Liknande