Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Göteborg 10-11 maj
Stockholm 13-14 sep
Göteborg 4-5 okt
Malmö 25-26 okt
2 heldagar
Stäng
Kurs

Avflyttningsbesiktning av lägenheter – med praktisk besiktning

Avflyttningsbesiktning av lägenhet är viktigt för att skydda både hyresgästen och hyresvärden mot att behöva stå till svars för skador som de inte har orsakat.

En avflyttningsbesiktning utförs för att säkerställa och upprätthålla kvaliteten på lägenhetens inre underhåll vid byte av hyresgäst. Besiktningen ger en god kontroll på bostadens status och kan på så sätt förhindra ekonomiska överraskningar.

Grunden för att kunna göra en korrekt avflyttningsbesiktning av en lägenhet är att ha enhetliga rutiner att luta sig mot. Det är lätt att missa väsentliga delar men med god planering, bra verktyg och dokumenterade rutiner har du större chans att göra en korrekt bedömning.

Resultat efter kurs

Du får grundläggande kunskaper om syftet och hur man gör avflyttningsbesiktningar av lägenheter. Du kommer också få tillräckligt med kunskap om vad hyreslagen säger för att känna dig trygg i dina bedömningar och beslut.

Kursen vänder sig till

Alla som gör avflyttningsbesiktningar av bostäder såsom besiktningsmän, bovärdar, förvaltare, förvaltningsassistenter mfl.

Kursmoment
I kursavgiften ingår även:
Allmänna Villkor
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Göteborg 10-11 maj
Stockholm 13-14 sep
Göteborg 4-5 okt
Malmö 25-26 okt
2 heldagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.