13 500 kr exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 16-17 april
Göteborg 21-22 maj
Stockholm 17-18 september
Göteborg 9-10 oktober
Malmö 13-14 november
2 heldagar
Stäng
Kurs

Avflyttningsbesiktning av lägenheter

Denna besiktningskurs riktar sig till dig som arbetar med avflyttningsbesiktning. Kursen ger dig verktyg för att utföra besiktning och kontroll av bostadens inre skick.

Varför är det bra med en avflyttningsbesiktning?

En avflyttningsbesiktning utförs för att få god kontroll på bostadens status och görs för att säkerställa och upprätthålla kvaliteten på lägenhetens inre underhåll vid byte av hyresgäst.

Den utförs också i syfte att skydda både hyresgästen och hyresvärden mot att behöva stå till svars för skador som de inte har orsakat, och kan på så sätt även förhindra ekonomiska överraskningar.

Grunden för att kunna göra en korrekt avflyttningsbesiktning av en lägenhet är att ha enhetliga rutiner att luta sig mot. Det är lätt att missa väsentliga delar men med god planering, bra verktyg och dokumenterade rutiner har du större chans att göra en korrekt bedömning.

Resultat efter kurs

Vår besiktningskurs ger grundläggande kunskaper om syftet och hur man gör avflyttningsbesiktningar av lägenheter. Du kommer också få tillräckligt med kunskap om vad hyreslagen säger för att känna dig trygg i dina bedömningar och beslut.

Kursen vänder sig till

Alla som gör avflyttningsbesiktningar av bostäder såsom besiktningsmän, bovärdar, förvaltare, förvaltningsassistenter m.fl.

Kursmoment
I kursavgiften ingår även:
Allmänna Villkor
13 500 kr exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 16-17 april
Göteborg 21-22 maj
Stockholm 17-18 september
Göteborg 9-10 oktober
Malmö 13-14 november
2 heldagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.