Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 2-3 nov 2021
Göteborg 2-3 nov 2021
Heltid 2 dagar
Stäng
Kurs

Sanitet – Servicearbeten och reparationer

Med praktiska övningar får du, i kursen Sanitet - servicearbeten och reparationer, lära dig vattnets orientering genom fastigheten – både varmt som kallt.

Lär dig optimera servicearbete i fastigheter

Under kursen får du vara med och optimera servicearbete i fastigheter genom att lösa problemen med rinnande toaletter och droppande kranar, hantering av komponenter såsom klämringskopplingar samt golvbrunnar, vattenlås under diskbänkar, diskmaskinsanslutningar och ytskikt i våtrum. Du får en översikt på vad det kostar att inte sköta underhållet, vilka besparingar du kan göra genom rätt servicearbete och när är det värt att byta ut gamla blandare och toaletter. Med kunskaper om vattnets orientering får du grunden för en mer effektiv felsökning av systemet.

Utvidga dina kunskaper inom fastighetsarbeten

Kursen Sanitet - Servicearbeten och reparationer ingår i vårt kursutbud inom energi och innemiljö. Om du önskar mer heltäckande kunskaper kan du anmäla dig till någon av våra övriga kurser inom fastighetsarbeten.

Läs Sanitet - Servicearbeten och reparationer på distans

Under våren 2021 kommer vår kurs i servicearbeten och reparationer att bedrivas på distans. Du kan alltså, oavsett var i landet du befinner dig, ha möjlighet att delta.

Kursinnehåll
Utbildningsmål
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 2-3 nov 2021
Göteborg 2-3 nov 2021
Heltid 2 dagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.