Kontakta oss English Svenska
Logga in
Stockholm Augusti 2024
Malmö Augusti 2024
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Stäng
YH

Systemutvecklare .NET

Är du intresserad av samspelet mellan datorer och människor och gillar problemlösning? Newtons utbildning Systemutvecklare .NET ges i Malmö och Stockholm ✓CSN-berättigad ✓Heltid 2 år ✓2 LIA-perioder.

Systemutvecklare - Utbildning i teknikens framkant

Plattformen .NET är den främsta inom systemutveckling och Newtons utbildning Systemutvecklare .NET är inriktad mot programvarubaserade och molnbaserade applikationer. .NET är Microsofts plattform som växt sig stor i Sverige och är i ständig utveckling. Systemutvecklare. NET är en utbildning som bland annat lär dig olika verktyg för att kunna skapa mobilapplikationer samt program för företag och spel. IT-branschen hungrar efter kompetent arbetskraft vilket gör rollen som .NET-utvecklare mycket efterfrågad. En utbildning inom systemutveckling banar väg för säkra karriärmöjligheter – med kunskaper inom .NET finns en värld av möjligheter.

.NET-utvecklare – utbildning på YH

Förutom goda möjligheter till ett välbetalt jobb ger Newtons .NET-utbildning för systemutvecklare dig alla möjligheter till en lyckad karriär inom IT-branschen. Genom vårt nära samarbete med framstående branschföretag, är utbildningen utformad efter kompetenskraven som företag idag efterfrågar. Med utbildningens två praktikperioder får du dessutom värdefull praktisk erfarenhet och möjligheten att själv knyta viktiga kontakter som kan vara betydelsefulla för dig när du inleder din karriär som .NET-utvecklare efter avslutad utbildning.

Bland våra YH-utbildningar inom IT hittar du även vår utbildning till kravanalytiker.

Läs om Mattis praktik som Systemutvecklare på PlejdLäs om hur Jonathan fick jobb direkt efter examen

Vad gör en Systemutvecklare .NET?
Efter utbildningen
Behörighetskrav
Datorkrav
Kursöversikt
Systemutvecklare - Utbildning - Stockholm
Systemutvecklare - Utbildning - Malmö
Utbildningen Systemutvecklare .NET på Newton är perfekt för att snabbt komma in i branschen och få jobb genom praktiken på ett spännande IT-företag. Gonzalo Fuentes, före detta Newtonstuderande

Utbildningens samarbetsföretag

Stockholm Augusti 2024
Malmö Augusti 2024
400 yh-poäng (2 års heltidsstudier). CSN-berättigad
Ansökan sker på yh-antagning.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.